Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu, urmarit international. Adevarul despre tepele de milioane date de designer

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu, urmarit international. Adevarul despre tepele de milioane date de designer

Veste socanta primita de fanii celui mai iubit si cunoscut designer de la noi! Catalin Botezatu este urmarit international. Care este adevarul din spatele tepelor pe care le-a dat celebrul jurat al emisiunii Bravo, ai stil. Catalin Botezatu e urmarit international. Ce a facut designer-ul? Catalin Botezatu este urmarit international din cauza unor datorii imense. continuă pe Playtech

Cine sunt romanii care se opun vaccinarii, de fapt. Vlad Mixich a spus tot adevarul despre ei

Ne aflam in momentul salvator al vaccinari impotriva virusului COVID-19, ba chiar s-a inceput cea de-a doua etapa. Oficialii au pregatit strategia de imunizare a populatiei, care a inclus si combaterea efectelor negative: zvonurile, dezinformarea, stirile false. Internetul abunda de mituri, iar unii se tem sa se vaccineze. Cine sunt romanii care se opun vaccinarii .

Jador si Costi Ionita, desfiintati de vedetele de la Survivor. Care este adevarul despre cei doi

Jador si Costi Ionita sunt adorati de fanii care ii urmaresc de acasa cu sufletul la gura, dar la polul opus in ceea ce priveste simpatia lor se afla vedetele de la Survivor. Cativa din coechipierii lor au facut afirmatii dure in privinta acestora. Noi controverse in tabara Faimosilor. Jador si Costi Ionita, desfiintati de .

Adevarul despre amenintarile primite de Bianca Dragusanu. Vedeta a spus totul, abia acum

Bianca Dragusanu a ajuns la Politie in seara de 20 ianuarie. Vedeta a depus plangere dupa ce ea si fiica ei au fost amenintate. Oamenii legii au demarat cercetari si ii cauta pe inculpati. Diva a oferit noi declaratii despre intamplare. Bianca Dragusanu, noi declaratii dupa ce a fost amenintata cu moartea. Doi dintre cei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )