Libnet.ro
UNICEF

00:07

Catalin Ivan anunta ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catalin Ivan anunta ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 13:44 Marian Neacsu: Vom analiza documentele depuse de Catalin Ivan Documentele depuse de europarlamentarul Catalin Ivan privind calitatea de membru al PSD vor fi analizate si, dupa ce vor fi coroborate cu cele care se afla la filiala Sector 1 si PSD Iasi, va fi formulat un raspuns, a declarat astazi secretarul general al partidului, Marian Neacsu. *ACTUALZIARE 11:26 Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, astazi, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate. *Catalin Ivan: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat &171;apartidic &187;. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Ivan anunta ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 13:44 Marian Neacsu: Vom analiza documentele depuse de Catalin Ivan Documentele depuse de europarlamentarul Catalin Ivan privind calitatea de membru al PSD vor fi analizate si, dupa ce vor fi coroborate cu cele care se afla la filiala Sector 1 si PSD Iasi, va fi formulat un raspuns, a declarat astazi secretarul general al partidului, Marian Neacsu. *ACTUALZIARE 11:26 Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, astazi, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate. *Catalin Ivan: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat &171;apartidic &187; .

Catalin Ivan anunta ca va fi social-democrat apartidic daca iese din PSD dar nu va demisiona din cauza unor pedisti si peremisti

Europarlamentarul Catalin Ivan, provenit din PSD, anunta ca isi asuma cu optimism si determinare statutul de social democrat apartidic, daca se considera ca nu poti fi social democrat daca esti in dezacord cu Liviu Dragnea.

Europarlamentarul Catalin Ivan vrea sa-l dea in judecata pe Liviu Dragnea

Europarlamentarul Catalin Ivan, provenit din PSD, a anuntat, luni, ca il va da in judecata pe liderul partidului, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al PSD.

imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat &171;apartidic &187;

ACTUALZIARE 11:26 Catalin Ivan a precizat ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, astazi, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate. -------- Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat, ieri seara, ca ar face o greseala daca ar demisiona din PSD si a afirmat ca isi asuma statutul de social-democrat ''apartidic ''.

UPDATE Catalin Ivan, la PSD, pentru a dovedi ca este membru de partid: Il voi da in judecata pe Liviu Dragnea

Europarlamentarul Catalin Ivan s-a dus luni la sediul central al PSD pentru a aduce documente ca este membru de partid, dupa ce PSD Iasi a zis ca acesta nu mai face parte din organizatia judeteana si ca a fost exclus de multa vreme. Europarlamentarul a anuntat, cu aceasta ocazie, ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea.

in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni

Grupul de social-democrati care lucreaza in prezent la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat, ieri, europarlamentarul Catalin Ivan.

Dan Barna (USR): in ultimul an, Guvernul si Parlamentul au functionat ca o casa de avocatura a lui Liviu Dragnea

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat sambata, la Timisoara, ca Guvernul si Parlamentul au functionat, in ultimul an, precum o casa de avocatura si de mentenanta a lui Liviu Dragnea.

Barna, presedinte USR:Timp de un an, Guvernul si Parlamentul au functionat precum o casa de avocatura a lui Liviu Dragnea

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat sambata, la Timisoara, ca Guvernul si Parlamentul au functionat, in ultimul an, precum o casa de avocatura si de mentenanta a lui Liviu Dragnea, transmite Agerpres.

Termenul in dosarul in care Liviu Dragnea contesta sechestrul pe avere, stabilit pentru 29 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit ca termen data de 29 noiembrie in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta masura sechestrului asigurator luata de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul Tel Drum, informeaza News. ro.

Europarlamentarul Catalin Ivan, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat apartidic

Europarlamentarul Catalin Ivan spune ca, pentru ca nu poti fi social democrat daca esti in dezacord cu Liviu Dragnea, isi asuma cu optimism si determinare statutul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )