Libnet.ro
UNICEF

23:45

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

B1 B1,
Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat. continuă pe B1

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista; s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit 039;039;asa-zisul Congres al PSD039;039;, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici 039;039;din cauza ticalosiei lui.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte executiv al PSD: Mi-am depus candidatura, cred in competitie deschisa

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce joi si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a afirmat ca Vreau sa va rog din suflet sa.

Catalin Radulescu, reactie VIRULENTA la adresa lui Florin Iordache si Claudiu Manda: Sunt HABARNISTI

Tensiunile iau amploare in PSD inaintea Congresului de pe 10 martie. Deputatul Catalin Radulescu este extrem de nemultumit pentru faptul ca nu-i vor permite sa candideze la Congresul din 10 martie. in.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Liviu Dragnea, PRIMA REACTIE dupa dezvaluirile RISE Project: M-au prins cand vindeam portocale pe plaja (VIDEO)

Liviu Dragnea a avut o prima reactie la ancheta jurnalistilor de la RISE Project, care au dezvaluit ca seful PSD este anchetat oficial in Brazilia, fiind suspect intr-un caz de spalare de bani in tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )