Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte executiv al PSD: Mi-am depus candidatura, cred in competitie deschisa

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte executiv al PSD: Mi-am depus candidatura, cred in competitie deschisa

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce joi si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a afirmat ca Vreau sa va rog din suflet sa. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, prima reactie dupa decizia de achitare: Mi s-a facut dreptate. Am iesit intarit dupa acesti doi ani de incercari

Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa decizia de achitare. Nu mi-a fost usor. Ultimii doi ani de zile au reprezentat o grea incercre, atat aentru mine, cat si pentru familia mea. A fost o incercare.

Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD

Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a ajuns la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si depune candidatura. Sambata, social-democratii se reunesc, .

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Congres PSD. Banicioiu: Eu, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu candidam pentru functia de presedinte executiv

Deputatul Nicolae Banicioiu a declarat, joi, ca pentru functia de presedinte executiv al PSD si-au depus candidaturile trei persoane: el, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Ecaterina Andronescu tinteste functia suprema in PSD

Senatorul Ecaterina Andronescu isi pregateste o candidatura la cel mai inalt nivel din PSD. Ea susti.

Scindare in PSD: Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educatiei si inca) o persoana controversata din Partidul Social Democrat, si-a depus joi candidatura la functia de presedinte executiv al partidului, lansand totodata un atac la actuala conducere.

Ecaterina Andronescu, atac la adresa conducerii PSD. Ce spune fostul ministru despre candidatura sa la Congres

Senatorul Ecaterina Andronescu a lansat un atac dur la adresa actualei conduceri a PSD. Ea acuza faptul ca partidul isi incalca propriul regulament fortand candidatura unor membri care nu au recomandarea.

Mihai Tudose, reactie dupa criticile dure ale Gabrielei Firea: Confirm si eu ca are dreptate

Mihai Tudose a declarat luni, dupa sedinta Cex, ca nu va candida pentru functia de presedinte execut.

Emisiile medii de CO2 ale masinilor noi vandute in Europa au crescut anul trecut pentru prima oara dupa 2007

Declinul diesel-urilor, masini la care emisiile de CO2 erau reduse, dar si cresterea record pentru SUV-uri au fost factori care au facut ca emisiile medii ale masinilor noi vandute in Europa sa creasca dupa zece ani de scadere, arata datele JATO. Toyota, Peugeot si Citroen stau cel mai bine, iar Dacia este pe locul 9. In topul tarilor, Norvegia sta cel mai bine datorita numarului mare de masini electrice. Romania a avut emisii in linie cu media europeana, iar Polonia si Elvetia au avut cele mai mari emisii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )