Libnet.ro
UNICEF

13:15

Catalin Ivan si-a depus candidatura la prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Catalin Ivan si-a depus candidatura la prezidentiale

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central BEC), can. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, miscare decisiva. Premierul si-a depus candidatura la prezidentiale: Avantajul meu este ca iubesc oamenii

Update:Premierul a sustinut o declaratie de presa dupa ce si-a depus candidatura la prezidentiale. Viorica Dancila sustine ca a primit semnaturi de la 1. 000 de cetateni. Vreau sa le.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale: A depus la BEC peste 235.000 de semnaturi

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Ivan a precizat ca a depus la BEC 235. 119 de semnaturi si ca Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala din partea caruia candideaza se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat, Catalin Ivan, si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut proiectul politic in care s-a angrenat, Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala, si care se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut.

Catalin Ivan intra oficial in cursa pentru Cotroceni: Fostul europarlamentar PSD a depus la BEC peste 230.000 de semnaturi

Un nou candidat intra in cursa pentru presedintie! Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan s-a inscris oficial duminica la Biroul Electoral Central unde a depus peste 230. 000 de semnaturi. Am reusit sa.

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura

Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale.

Paleologu, dupa ce si-a depus candidatura pentru prezidentiale

Theodor Paleologu si-a depus, joi, candidatura la BEC, pentru prezidentiale. Prezidentiabilul PMP a .

Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, prilej cu care a afirmat ca romanii au nevoie de un altfel de presedinte.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura in alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu nu l-au insotit la BEC

Mircea Diaconu, candidat independent cu sprijinul ALDE si Pro Romania, si-a depus sambata liste de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta s-a prezentat la sediul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )