Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, prilej cu care a afirmat ca romanii au nevoie de un altfel de presedinte. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, miscare decisiva. Premierul si-a depus candidatura la prezidentiale: Avantajul meu este ca iubesc oamenii

Update:Premierul a sustinut o declaratie de presa dupa ce si-a depus candidatura la prezidentiale. Viorica Dancila sustine ca a primit semnaturi de la 1. 000 de cetateni. Vreau sa le.

Paleologu, dupa ce si-a depus candidatura pentru prezidentiale

Theodor Paleologu si-a depus, joi, candidatura la BEC, pentru prezidentiale. Prezidentiabilul PMP a .

Premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile .

Premierul, alaturi de ambasadorul SUA la Bucuresti, in ziua in care si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale. Dancila: Romania, un aliat care nu lasa pe nimeni in urma (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Premierul Viorica Dancila a participat, alaturi de Hans Klemm, ambasadorul american la Bucuresti, la Expozitia Suntem impreuna: Romania si Statele Unite - 15 ani in NATO, chiar.

Oficial. Viorica Dancila si-a depus candidatura la prezidentiale. Avem nevoie de un presedinte activ. As fi primul presedinte care a fost si premier

Presedintele PSD Viorica Dancila a depus joi semnaturile necesare pentru inscrierea la alegerile prezidentiale din iarna. As fi primul presedinte care a fost si premier, a declarat aceasta, care a subliniat ca un avantaj al sau fata de restul candidatilor e ca-i place sa stea in mijlocul oamenilor.

Dancila, primul candidat la alegerile prezidentiale care si-a depus dosarul la BEC. PSD a strans aproape 1,5 milioane de semnaturi

Premierul Viorica Dancila si-a depus, joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, social-democratii reusind sa stranga 1. 000 de semnaturi.

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

Un alt candidat si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar Catalin Ivan, presedinte al Alternativei pentru Demnitate Nationala ADN), si-a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, candidatura pentru functia de presedinte al Ro.

Viorica Dancila: Romania este o destinatie de afaceri atractiva

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca Romania este o destinatie de afaceri atractiva.

VIDEO Viorica Dancila, o noua gafa la depunerea candidaturii: Nicio mama sa nu ii fie frica ca nu va primi salariul

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi candidaura la alegerile prezidentiale din noiembrie, unde a dat asigurari privind plata salariilor si a alocatiilor: nicio mama sa nu ii fie frica ca nu va primi salariul sau ca ii va fi taiata alocatia, a declarat Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )