Libnet.ro
UNICEF

00:07

Catalin Maruta si Andra au facut anuntul trist de care fanii lor se temeau. Din pacate, e adevarat

Playtech Playtech,
Catalin Maruta si Andra au facut anuntul trist de care fanii lor se temeau. Din pacate, e adevarat

Catalin Maruta si Andra au fost confirmati cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a facut anuntul printr-un filmulet postat in mediul online. Tot ce putem sa va spunem este ca ne simtim bine, suntem in forta. Boala nu ocoleste pe nimeni. Catalin Maruta si Andra au fost depistati cu COVID-19. Vedeta Pro TV a facut anuntul . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Catalin Maruta, dezvaluiri in ziua in care a implinit 43 de ani. Ce cadou foarte scump i-a facut Andra

Catalin Maruta, vedeta PRO TV, a primit un munte de cadouri din partea familiei, cu ocazia zilei de nastere. Sotia lui, Andra, i-a daruit azi, cand acesta implineste 43 de ani, o pereche de ochelari de soare cu casti stereo, iar fiica, Eva, i-a desenat o barca plina cu bomboane. Celebrul sarbatorit ne-a oferit un .

Andra si Catalin Maruta au coronavirus. Aveti grija de voi. Sanatatea pe primul loc

Andra si Catalin Maruta au fost testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cei doi se afla in carantina la resedinta lor.

Primele imagini cu familia Maruta in izolare, dupa anuntul infectarii lui Catalin Maruta

Catalin Maruta a anuntat astazi ca este infectat cu virusul Sars-CoV-2, astfel ca va trebui sa stea in izolare, la fel ca cei apropiati lui si cei cu care a luat contact in ultimele zile.

Cadoul neasteptat pe care l-a primit Catalin Maruta. Vedeta de la Pro TV a implinit 43 de ani

Catalin Maruta a implinit astazi frumoasa varsta de 43 de ani, iar inca de la primele ore cadourile si mesajele frumoase au inceput sa curga. Ce surpriza i-au facut colegii de la Vorbeste Lumea? L-au luat pe nepusa masa. Ce cadou special a primit Catalin Maruta? Celebrul prezentator al emisiunii La Maruta este in vizorul .

Reactia Alexandrei Ungureanu, recent invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, dupa ce a aflat ca acesta are COVID: Sigur ca-mi fac testul

Dupa ce Catalin Maruta a anuntat printr-o postare pe Instagram ca a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, invitatii de la emisiunile sale din ultimele zile au decis sa mearga sa se testeze la randul lor.

Cum arata Catalin Maruta inainte de implantul de par. Cat l-a costat pe prezentatorul Pro TV schimbarea de look

Catalin Maruta a decis, in anul 2014, sa isi faca implant de par, iar rezultatul a fost foarte bun. Multi fani de-ai prezentatorului TV sunt curioasi cam cat a costat aceasta schimbare. Cat l-a costat.

De ziua lui, Catalin Maruta a trecut cu brio o noua provocare!

Live zi de zi de peste 13 ani. Astazi Catalin Maruta a implinit 43 de ani, iar colegii i-au pregatit.

Dani Mocanu a facut anuntul asteptat de milioane de fani. Rasturnare de situatie

Dani Mocanu a facut anuntul care i-a socat pe fanii manelistului. Artistul va reveni pe piata cu un alt gen muzical? Dani Mocanu, anunt mult asteptat Dani Mocanu a dat lovitura in anul ce a trecut. Melodiile lansate si colaborarile cu alti artisti l-au urcat pe manelist pe primul loc in trendingul romanesc, cu fiecare .

Gina Pistol a facut anuntul mult asteptat. Smiley este in extaz, nu mai are rabdare

Este stiut deja faptul ca Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu minunat. Mai mult de atat, cei doi urmeaza sa devina parinti, fapt pentru care sunt in culmea fericirii. Artistul sustine ca in ultima perioada petrece mai putin timp pe acasa. Gina Pistol a facut anuntul mult asteptat. Smiley este in extaz Cei doi .

Misty a facut anuntul despre relatia cu Keo, la 7 ani de cand s-au intalnit. Ce se intampla cu ei

Misty a facut anuntul mare despre relatia cu Keo, la 7 ani de cand s-au intalnit. Ce se intampla cu ei, citeste in articolul de mai jos. Ce se intampla cu Misty si Keo, la 7 ani de cand au lasat-o pe Andreea Balan cu ochii in soare Misty a facut anuntul despre relatia cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )