Libnet.ro
UNICEF

13:16

Catalin Popescu Tariceanu, privind negocierile cu Liviu Dragnea: Am sa va dezamagesc profund

Antena3 Antena3,
Catalin Popescu Tariceanu, privind negocierile cu Liviu Dragnea: Am sa va dezamagesc profund

Catalin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a vorbit despre presupusele negocieri pe care le-a avut cu Liviu Dragnea privind numele noilor ministri. Am sa va dezamagesc profund. Vreau sa va. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, privind negocierile cu Liviu Dragnea: Am sa va dezamagesc profund

Catalin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a vorbit despre presupusele negocieri pe care le-a avut cu Liviu Dragnea privind numele noilor ministri. Am sa va dezamagesc profund. Vreau sa va.

Tariceanu, anunt de ULTIMA ORA despre NEGOCIERILE cu Dragnea privind alcatuirea Guvernului. Ce se intampla cu ministrii ALDE

Discutiile despre ministrii care vor face parte din Cabinetul condus de Viorica Dancila au intrat in linie dreapta. Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a facut un anunt important despre.

Raspunsul Comisiei Europene la scrisoarea lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu

Comisia Europeana CE) a raspuns scrisorii presedintilor celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in care sefii PSD si ALDE spun ca oficialii europeni nu sunt bine informati in ceea ce priveste modificarea legilor justitiei si a codurilor penale.

Raspunsul Comisiei Europene la scrisoarea lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu: Suntem foarte bine informati despre mizele care sunt in joc

Comisia Europeana CE) a raspuns scrisorii presedintilor celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in care sefii PSD si ALDE spun ca oficialii europeni nu sunt bine informati in ceea ce priveste modificarea legilor justitiei si a codurilor penale.

Liviu Dragnea, lamuriri privind posibila dezincriminare a abuzului in serviciu: Nici vorba!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca abuzul in serviciu nu va fi dezincriminat, asa cum a anuntat luni deputatul social-democrat Catalin Radulescu. Nu am fost de acord cu decla.

Liviu Dragnea, despre momentele in care se uita la Suleiman Magnificul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca a urmarit cateva episoade din serialul Suleiman Magnificul, dar a respins acuzatiile europarlamentarului Catalin Ivan conform carora ar fi.

Liviu Dragnea: Nu dezincriminam abuzul in serviciu, nici vorba de asa ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca social-democratii nu intentioneaza sa dezincrimineze abuzul in serviciu si ca nu este de acord cu declaratiile facute de deputatul PSD Catalin Radulescu in acest sens.

Liviu Dragnea, la momentul confesiunilor: Mai gresesc, mai citesc si cate o carte. Ce a spus despre pasiunea pentru filmul Suleyman Magnificul (VIDEO)

Liviu Dragnea a raspuns, la finalul sedintei PSD de luni, acuzatiilor lansate de europarlamentarul Catalin Ivan, care a a afirmat ca in urma cu cativa ani acesta a oprit o sedinta a partidului.

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj categoric pentru ambasadorii straini la Bucuresti: Sa se uite in ograda lor!

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca oficialii si ambasadorii straini ar trebui sa fie mai rezervati cand critica ceea ce se intampla in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )