Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tariceanu, anunt de ULTIMA ORA despre NEGOCIERILE cu Dragnea privind alcatuirea Guvernului. Ce se intampla cu ministrii ALDE

B1 B1,
Tariceanu, anunt de ULTIMA ORA despre NEGOCIERILE cu Dragnea privind alcatuirea Guvernului. Ce se intampla cu ministrii ALDE

Discutiile despre ministrii care vor face parte din Cabinetul condus de Viorica Dancila au intrat in linie dreapta. Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a facut un anunt important despre. continuă pe B1

Anunt de ULTIMA ORA de la FINANTE privind MEGA-iMPRUMUTUL extern

Ministerul Finantelor Publice MFP) reactioneaza in urma ipotezei soc lansate de senatorul liberal Florin Citu. Politicianul a afirmat ca a vazut un document in care se arata ca MFP.

Primaria Capitalei, anunt de ULTIMA ORA privind transportul in regim de TAXI

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) anunta ca organizeaza vineri, 26 ianuarie, la ora 13:00, dezbaterea publica a proiectului de hotarare privind aprobarea Regulamentului-cadru, a Caietului de sarcini.

Anunt de ultima ora al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut un anunt extrem de important privind construirea Spitalului Metropolitan. Edilul a initiat pe site-ul www. petitieonline. com, o petitie prin care se strang.

Anunt de ULTIMA ORA al Primariei Capitalei. Acord cu Asociatia Colectiv pentru construirea unei maternitati

Intalnire importanta la sediul Primariei Municipiului Bucuresti PMB) privind constructia unei unitati spitalicesti. Potrivit unui comunicat al Municipalitatii, consilierii personali ai.

Seful Jandarmeriei, anunt de ultima ora. S-a decis SOARTA JANDARMULUI filmat cand lovea protestatarii

Anunt important al sefului Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, cu privire la jandarmul filmat cand lovea protestatarii sambata seara, in Piata Universitatii. Sebastian Cucos a.

Comisia Europeana va discuta despre ultimele evolutii privind situatia din Romania

Comisia Europeana va discuta la reuniunea de miercuri de la Bruxelles despre ultimele evolutii privind situatia din Romania, urmand ca pe 7 februarie sa se discute despre modificarile legilor justitiei, scrie Agerpres .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora privind deszapezirea in Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a anuntat masurile de deszapezire pe care le-a intreprins incepand din dimineata zilei de luni. Astfel, operatorii de deszapezire din toate sectoarele.

Calin Popescu-Tariceanu, anunt despre investitii in 2018

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni, la Sinteza Zilei. Co-lider al coalitiei de guvenare, acesta a vorbit despre starea investitiilor din.

Calin Popescu-Tariceanu, anunt despre modificarea programului de guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, luni, ca programul de guvernare nu va suferi modificari majore, subliniind ca structura executivului va ramane aceeasi. Am facut o.

Decizie de ULTIMA ORA. Formularul 600, AMANAT

Update: Liviu Dragnea a anuntat ca termenul pana la care se poate depune la ANAF declaratia 600 va fi prelungit cel putin pana la inceputul lunii martie. Termenul pana la care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )