Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Am propus un subiect esential pentru democratie. Sunt sigur ca Ponta va fi inlaturat de la Palatul Victoria

B1 B1,
Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Am propus un subiect esential pentru democratie. Sunt sigur ca Ponta va fi inlaturat de la Palatul Victoria

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, la postul B1 TV, ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, dar tema dreptului de vot este un subiect important, esential. continuă pe B1

Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Am propus un subiect esential pentru democratie. Sunt sigur ca Ponta va fi inlaturat de la Palatul Victoria (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, la postul B1 TV, ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, dar tema dreptului de vot este un subiect important, esential.

Ponta, pentru Bloomberg despre motiunea de cenzura: Nu vom avea surprize, coalitia va rezista cu hotarare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma, intr-un interviu acordat, joi, agentiei de presa Bloomberg, ca ziua de maine nu va aduce nicio surpriza, sustinand ca motiunea de cenzura ce va fi votata vineri va fi respinsa de majoritatea parlamentara. O criza politica prelungita in Romania risca sa afecteze cresterea economica, sustine Ponta.

Gabriela Podasca (PSD), despre motiunea de cenzura a PNL: Un simplu pretext pentru o tentativa neconstitutionala de demitere a Guvernului

Deputatul PSD Gabriela Podasca, vicepresedinte al Comisiei pentru Elaborarea Legilor Electorale, a catalogat motiunea PNL drept un act iresponsabil, un atac la adresa democratiei.

Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura

O delegatie a Partidului National Liberal se va intalni marti cu mai multi ambasadori straini acreditati la Bucuresti pentru a discuta despre motiunea de cenzura depusa de PNL.

Vasile Blaga: Am discutat cu Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura. Cred ca UNPR va sustine Guvernul

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri ca a discutat cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea, cu privire la motiunea de cenzura si crede ca ca UNPR-ul va sustine Guvernul, scrie Agerpres. Au fost o.

Predoiu, despre lista de guvernare a PNL: Nu exista. Pericolul e ca majoritatea vrea sa scape de Kovesi

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, la postul B1 TV, ca nu exista nicio lista de guvernare pregatita de PNL. Atunci cand situatia o va impune, fiecare membru va avea un cuvant de spus, a.

Predoiu, despre lista de guvernare a PNL: Nu exista. Pericolul e ca majoritatea vrea sa scape de Kovesi (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, la postul B1 TV, ca nu exista nicio lista de guvernare pregatita de PNL. Atunci cand situatia o va impune, fiecare membru va avea un cuvant de spus, a.

Catalin Predoiu: Facem zi de zi opozitie pentru a arata unde greseste Guvernul Ponta, pentru a-i constientiza pe cei care inca mai au sperante legate de acest guvern, ca trebuie oprit (VIDEO)

Catalin Predoiu a declarat in cadrul emisiunii X-Press, difuzata de B1 TV, ca programul PNL de guvernare este mult mai performant decat actualul Guvern. Timp de trei luni, oamenii din acest partid au lucrat cu.

Ion Cristoiu: Pentru postul de premier, Catalin Predoiu e in stare de orice! Vineri e Motiunea de cenzura. Predoiu a intrat in fibrilatie

Partidul National LiberalPNL) depune vineri motiunea de cenzura in Parlament, vrand astfel sa preia majoritatea parlamentara si sa rastoarne Guvernul Ponta. Daca motiunea trece, desi matematic nu este.

Catalin Tolontan: Nimeni de la Ministerul Justitiei nu a semnat documentul in Gala Bute, singurul semnatar a fost Catalin Predoiu (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a comentat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe postul B1 TV, ce rol a avut prim vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu in dosarul Gala Bute. Din informatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )