Libnet.ro
UNICEF

21:30

CATALIN PREDOIU: Am discutat cateva ore bune cu doamna Birchall despre prioritatile Ministerului Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN PREDOIU: Am discutat cateva ore bune cu doamna Birchall despre prioritatile Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu afirma ca a discutat marti mai multe ore cu predecedsoarea sa Ana Birchall despre prioritatile Ministerului Justitiei. si ca urmeaza faza de lamurire cu propriile simturi. continuă pe Ziarul Bursa

Cu ce actori din sector a discutat noul ministru al Justitiei, in prima zi a mandatului. Catalin Predoiu: Acum urmeaza faza de lamurire cu propriile simturi

Catalin Predoiu, noul ministru al Justitiei, a anuntat ca a discutat, marti, cu precedesoarea sa, Ana Birchall, cateva ore bune. Noul titular al portofoliului a mai precizat ca a purtat convorbiri.

Catalin Predoiu se instaleaza la Ministerul Justitiei. Cel mai longeviv titular al portofoliului preia stafeta de la Ana Birchall (VIDEO)

Catalin Predoiu, cel mai longeviv ministru al Justitiei din Romania postdecembrista, va prelua din nou, marti, stafeta de la Ana Birchall si, odata cu functia, si responsabilitatea pentru solutionarea.

Ce spune Catalin Predoiu, noul ministru al Justitiei, despre desfiintarea Sectiei Speciale

Catalin Predoiu, cel care a preluat marti mandatul la conducerea Ministerului Justitiei, a declarat, intrebat daca va desfiinta Sectia speciala, ca lucrurile nu pot ramane asa cum sunt in momentul de fata, precizand insa ca abordarea liberalulilor e catre modificarea in Parlament.

Noul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, despre ocuparea functiilor de conducere la Parchete: Selectia trebuie facuta pe criterii obiective

Noul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, i-a indemnat pe procurorii profesionisti sa se inscrie la selectia care va fi organizata pentru ocuparea functiilor de conducere la Parchete, subliniind ca.

Mesajul Valentinei Pelinel, cu cateva ore inainte ca Borcea sa iasa din inchisoare. Cum l-a asteptat sotia sa

Mesajul Valentinei Pelinel, sotia lui Cristi Borcea, cu cateva ore inainte ca acesta sa iasa din inchisoare, miercuri. Cum l-a asteptat? Mesajul Valentinei Pelinel, cu cateva ore inainte ca Borcea sa iasa din inchisoare Cristi Borcea, fostul actionar de la FC Dinamo Bucuresti, a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, .

PRO TV, inca o mutare esentiala. in ce serial va juca Florin Calinescu. Apare in cateva ore

Pe scena intra Florin Calinescu! PRO TV a facut inca o mutare esentiala, ce vine la pachet cu un gram de comedie, difuzat de la 21:30. in ce serial apare juratul sugubat de la Romanii au talent? Doar cateva ore ne mai despart de noua postura in care va fi pus actorul. PRO TV face .

Cum arata Selly cand era mic. Razi cu lacrimi. Imaginea postata acum cateva ore

Andrei Selaru a devenit deja una dintre cele mai cunoscute figuri din randul celor care au pus stapanire pe YouTube. Pentru a-si tie fanii aproape, acesta a impartasit o fotografie cu el de cand era mic. Iata amintirea pe care a postat-o ieri pe o retea de socializare si care i-au facut pe urmaritorii sai .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )