Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mesajul Valentinei Pelinel, cu cateva ore inainte ca Borcea sa iasa din inchisoare. Cum l-a asteptat sotia sa

Playtech Playtech,
Mesajul Valentinei Pelinel, cu cateva ore inainte ca Borcea sa iasa din inchisoare. Cum l-a asteptat sotia sa

Mesajul Valentinei Pelinel, sotia lui Cristi Borcea, cu cateva ore inainte ca acesta sa iasa din inchisoare, miercuri. Cum l-a asteptat? Mesajul Valentinei Pelinel, cu cateva ore inainte ca Borcea sa iasa din inchisoare Cristi Borcea, fostul actionar de la FC Dinamo Bucuresti, a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, . continuă pe Playtech

PRO TV, inca o mutare esentiala. in ce serial va juca Florin Calinescu. Apare in cateva ore

Pe scena intra Florin Calinescu! PRO TV a facut inca o mutare esentiala, ce vine la pachet cu un gram de comedie, difuzat de la 21:30. in ce serial apare juratul sugubat de la Romanii au talent? Doar cateva ore ne mai despart de noua postura in care va fi pus actorul. PRO TV face .

Cum arata Selly cand era mic. Razi cu lacrimi. Imaginea postata acum cateva ore

Andrei Selaru a devenit deja una dintre cele mai cunoscute figuri din randul celor care au pus stapanire pe YouTube. Pentru a-si tie fanii aproape, acesta a impartasit o fotografie cu el de cand era mic. Iata amintirea pe care a postat-o ieri pe o retea de socializare si care i-au facut pe urmaritorii sai .

CATALIN PREDOIU: Am discutat cateva ore bune cu doamna Birchall despre prioritatile Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu afirma ca a discutat marti mai multe ore cu predecedsoarea sa Ana Birchall despre prioritatile Ministerului Justitiei. si ca urmeaza faza de lamurire cu propriile simturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )