Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu vrea inventarierea bordelurilor din toata tara pentru a stopa traficul de minori

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu vrea inventarierea bordelurilor din toata tara pentru a stopa traficul de minori

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat ca vrea sa combata serios traficul de minori, fenomen grav, de amploare si cu efecte devastatoare, acuzand faptul ca adultii care racoleaza minori pentru cersetorie sau prostitutie actioneaza fara mari griji din partea oamenilor legii. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu: Esecuri de tipul celor din Cazul Tandarei nu fac decat sa consolideze increderea traficantilor ca nu li se poate intampla nimic

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, s-a intalnit, joi, cu Iana Matei, presedintele organizatiei Reaching Out Romania, cu care a discutat despre problema traficului de persoane din Romania, in special a traficului de minori, cauzele, modalitatile si posibilele masuri de crestere a eficientei statului roman in combaterea acestui fenomen.

Catalin Predoiu: Sunt decis sa implic Ministerul Justitiei in combaterea cu forta a traficului de minori

Ministrul Catalin Predoiu a declarat ca este decis sa implice Ministerul Justitiei in combaterea cu forta a traficului de minori, in cadrul competentelor legale ale institutiei.

De ce au pornit astazi alarmele in toata tara. Nu, nu incepe al Treilea Razboi Mondial. Despre ce este vorba

Tensiunile ultimelor zile legate de criza dintre Statele Unite ale Americii si Iran au trezit multe semne de intrebare. Nu doar la nivel mondial, pentru ca multi locuitori ai tarii noastre se intreaba ce se va intampla in viitorul apropiat si daca intr-adevar se va declansa un al Treilea Razboi Mondial. De ce au pornit .

CUTREMUR POLITIC! A murit celebrul POLITICIAN! Toata tara este iN STARE DE SOC

Tragedie in viata politica americana! FANII LUI FUEGO SUNT iN LACRIMI! ANUNTUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE Michael Fitzpatrick, un fost congresman din Philadelphia, a murit la.

Ministerul Sanatatii a inceput controale in spitalele din toata tara: Cat vor dura verificarile

Ministerul Sanatatii anunta ca a inceput controale in spitalele din toata tara. Astfel, potrivit unui comunicat de presa al institutiei, pana la sfarsitul lunii ianuarie, se va verifica respectarea pl.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1905 seconds )