Libnet.ro
UNICEF

12:00

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

B1 B1,
Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV. continuă pe B1

EY Eurozone Forecast: Consumul intern este cel mai puternic vector de crestere in economia Romaniei

Consumul intern inregistreaza in Romania cel mai mare avans incepand cu 2008 si reprezinta principalul vector de crestere a Produsului Intern Brut PIB), potrivit barometrului EY Eurozone Forecast .

ANALIZA Consumul intern este cel mai puternic vector de crestere a economiei romanesti

Consumul intern inregistreaza in Romania cel mai mare avans incepand cu 2008 si reprezinta principalul vector de crestere a Produsului Intern Brut PIB), potrivit barometrului EY Eurozone Forecast.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

Traian Basescu, la Ultimul Cuvant, cu Catalin Striblea - Emisiunea completa

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, duminica seara, la emisiunea Ultimul Cuvant, realizata de Catalin Striblea la B1 TV. Traian Basescu a afirmat in cadrul emisiunii ca, in opinia sa, ex.

Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Victor Ponta nu mai este, oficial, premierul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Gabriel Oprea, dupa ce seful statului a discutat cu vicepremierul la Palatul Cotroceni mai bine de.

Gabriel Oprea, despre interimat: O sa conduc Guvernul ca un militar. Vreau sa fie toate avizele foarte exacte, ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea spune ca va conduce Guvernul ca la armata si ca are de gand sa ia atributiile in serios. Am birou si Palatul Victoria, si la Interne. O sa-l conduc ca un militar. Mai.

Premierul interimar Gabriel Oprea afirma ca va conduce Guvernul ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Blaga, despre Gabriel Oprea: indeplineste conditiile de premier interimar pentru 45 zile. Dupa, NU AVEM GUVERN

Vasile Blaga, cpresedintele PNL a declarat, marti, ca Gabriel Oprea indeplineste conditiile de a fi premier interimar, dar, potrivit Constitutiei, va fi pe o perioada de 45 de zile, dupa care nu mai exista guvern.

Vasile Blaga, despre desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: O perioada de 45 de zile, dupa care nu mai avem Guvern

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a spus, referitor la desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, ca un intermat poate dura maxim 45 de zile, iar dupa aceasta perioada, daca premierul Victor.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )