Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Iohannis a semnat decretul de numire Oprea ca premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre Victor Ponta.

Articolul de lege privind inscrierea la ora de Religie a fost promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea actului normativ pentru modificarea art. 18 din Legea Educatiei, care prevede ca inscrierea la orele de religie se va face pe baza de cerere.

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe vicepremierul Gabriel Oprea in functia de premier interimar. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele a semnat luni, 22 iunie a. c. , Decretul de.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind declararea satului Bicaci, judetul Bihor, localitate-martir a luptei anticomuniste. Vezi ce alte decrete a mai semnat presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 iunie, decrete de eliberare din functie a unor magistrati si de promulgare a unor legi. Mai exact, 4 judecatori si 2 procurori au fost elibarati din.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare: In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei luc

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament luni, de la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine, dimpotriva, a afirmat Iohannis in discursul sau. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a participat la sedinta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discursul sefului statului.

Klaus Iohannis: Marele pacat al ultimilor 25 de ani a fost confuzia intre persoane si functii

Klaus Iohannis le-a transmis parlamentarilor ca, pe proiectul privind votul prin corespondenta, precum si in privinta incuviintarii cererilor justitiei, nu a constatat o vointa politica reala a.

Liberalii sustin Strategia Nationala de Aparare propusa de Presedintele Klaus Iohannis

Alina Gorghiu si Vasile Blaga au declarat ca partidul pe care il conduc sustine Strategia Nationala de Aparare deoarece este un document bine inchegat, care prezinta o viziune prin care Romania se afirma.

FOTO Noi imagini cu Klaus Iohannis la biserica din Mangalia. Carmen Iohannis s-a rugat fierbinte, in genunchi

Noi fotografii de la vizita-surpriza a lui Klaus Iohannis la slujba de duminica, 14 iunie, de la Biserica romano-catolica din Mangalia au fost postate de Parohia Romano-Catolica din Mangalia. Presedintele tarii a sosit la Sfanta Liturghie insotit de sotia sa Carmen si un grup de prieteni cu care isi serbase in ajun ziua de nastere.

Klaus Iohannis, in Parlament: Strategia Nationala este o declaratie pe care Romania o face

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, luni, in plenul Parlamentului, strategia de aparare a Romaniei, despre care a afirmat ca nu trebuie sa fie un act de vointa a unei persoane, nici a catorva institutii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )