Libnet.ro
UNICEF

07:00

Catalina Ponor: Din cauza sanatatii, care se cam joaca cu mine, si a varstei, am decis sa spun stop

Hotnews Hotnews,
 Catalina Ponor: Din cauza sanatatii, care se cam joaca cu mine, si a varstei, am decis sa spun stop

Gimnasta Catalina Ponor a transmis un mesaj dupa participarea la CM de la Montreal, la care a ratat finalele la barna si sol, in care afirma ca isi incheie cariera din cauza sanatatatii si a varstei. Imi voi termina anul cu concursurile mici si demonstratiile deja planificate, dupa care din decembrie voi urma alt curs al vietii, a scris gimnasta de 30 de ani. continuă pe Hotnews

Catalina Ponor si-a anuntat retragerea: Din cauza sanatatii, care se cam joaca cu mine, si din cauza varstei la care am ajuns, am decis sa spun stop

Dupa ce a ratat finalele la barna si sol la CM de la Montreal, gimnasta Catalina Ponor a transmis un mesaj, in care afirma ca-si incheie cariera.

SEAT si-a suspendat productia pe o linie din cauza protestelor care au inchis strazile Cataloniei

Constructorul spaniol de automobile SEAT si-a oprit productia pe una dintre cele trei linii de la amiaza zilei de marti, din cauza ca aprovizionarea cu piese a fost intrerupta in urma inchiderii drumurilor pricinuite de proteste, relateaza Reuters.

Catalina Ponor se retrage din gimnastica. Mesajul emotionant pe care sportiva l-a transmis

Catalina Ponor a anuntat ca se retrage din gimnastica. Sportiva si-a anuntat retragerea din activitate, la 30 de ani, dupa ce a ratat calificarea in finalele de la barna si sol, miercuri, la.

Catalina Ponor si-a anuntat retragerea: Am decis sa spun stop

Dupa ce a ratat finalele la barna si sol la CM de la Montreal, gimnasta Catalina Ponor a transmis un mesaj, in care afirma ca-si incheie cariera.

Gimnastele Catalina Ponor si Ioana Crisan, pe locuri de finale la CM de la Montreal, dupa trei subdivizuni

Gimnasta Catalina Ponor a incheiat, miercuri, calificarile la sol pe locul 6, iar Ioana Crisan pe 14 la individual-compus, care sunt calificante in finala, insa s-au derulat doar trei subdiviziuni din cinci. Larisa Iordache, in schimb, a ratat calificarile dupa ce s-a accidentat la incalzire la tendonul lui Ahile, iar concursul din Canada s-a incheiat pentru ea, potrivit news. ro.

Gimnastele Catalina Ponor si Ioana Crisan, pe locuri de finale la CM de la Montreal, dupa trei subdivizuni

Gimnasta Catalina Ponor a incheiat, miercuri, calificarile la sol pe locul 6, iar Ioana Crisan pe 14 la individual-compus, care sunt calificante in finala, insa s-au derulat doar trei subdiviziuni din cinci. Larisa Iordache, in schimb, a ratat calificarile dupa ce s-a accidentat la incalzire la tendonul lui Ahile, iar concursul din Canada s-a incheiat pentru ea.

Catalina Ponor, anunt trist facut inainte de Mondialele de la Montreal

Gimnasta Catalina Ponor, in varsta de 30 de ani, a decis sa se retraga definitiv din activitate, dar nu inainte de a obtine un aur mondial, singura medalie care ii lipseste din vitrina.

Veste trista: gimnasta Catalina Ponor a decis sa se retraga! Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie

Catalina Ponor a ratat prezenta in finalele pe aparate, atat la barna, cat si la sol, la Campionatul Mondial de gimnastica de la Montreal. Dupa aceste esecuri, sportiva de 30 de ani si-a anuntat retragerea.

Catalina Ponor se retrage din activitate

Catalina Ponor a decis sa renunte la gimnastica de performanta. Conform Telekom Sport, sportiva de 30 de ani va participa la ultima mare competitie din cariera, Campionatul Mondial de la Montreal Canada), apoi.

Catalina Ponor inaintea ultimei competiti majore

Pentru Catalina Ponor editia din acest an a Campionatelor Mondiale de gimnastica va reprezenta finalul carierei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )