Libnet.ro
UNICEF

16:45

SEAT si-a suspendat productia pe o linie din cauza protestelor care au inchis strazile Cataloniei

Hotnews Hotnews,
 SEAT si-a suspendat productia pe o linie din cauza protestelor care au inchis strazile Cataloniei

Constructorul spaniol de automobile SEAT si-a oprit productia pe una dintre cele trei linii de la amiaza zilei de marti, din cauza ca aprovizionarea cu piese a fost intrerupta in urma inchiderii drumurilor pricinuite de proteste, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Producatorii de medicamente: Sute de medicamente generice ieftine risca sa dispara de pe piata din cauza cresterii pretului la combustibil si a reglementarilor de pret din alte state

Alte cateva sute de medicamente generice cu preturi mici risca sa dispara de pe piata in urmatorul an din cauza cresterii preturilor la combustibil si a modificarilor de reglementare a preturilor in alte tari europene care au Romania ca tara de referinta, afirma Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania, organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice din Romania, intr-un comunicat.

FOTO VIDEO Drumurile sunt blocate, iar obiectivele turistice, inchise in Catalonia, din cauza grevei generale dupa violentele politiei din ziua referendumului

Drumurile principale din Catalonia sunt blocate, din cauza unei greve generale, scrie BBC, potrivit Mediafax.

Pericol de explozie pe Centura de Vest a Ploiestiului, din cauza unor scurgeri de nitrati dintr-un camion. Traficul este blocat

Traficul rutier este blocat si deviat, luni dupa-amiaza, pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploiesti, la km 60+300 m, din cauza unor scurgeri dintr-un camion incarcat cu butoaie in care se afla.

Sute de medicamente generice vor disparea din cauza cresterii pretului la combustibil

Sute de medicamente generice cu preturi mici risca sa dispara de pe piata in urmatorul an ca urmare a cresterii preturilor la combustibil si a modificarilor de reglementare a preturilor in alte tari europene care au Romania ca tara de referinta, conform datelor Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR).

Greseli din cauza carora nu slabesti! Carmen Bruma iti explica ce nu faci bine

Din ce in ce mai multe persoane incearca sa slabesca si nu reusesc deloc. Carmen Bruma a dezvaluit cateva dintre mesajele pe care le primeste zilnic de la oameni care vor sa dea cateva kilograme jos si nu stiu ce nu.

Bilant dur: 11.650 de morti din cauza armelor de foc in SUA in 2017

Impuscaturile de duminica sera de la Las Vegas maresc bilantul mortilor prin impuscare din SUA, scrie Liberation, citata de Rador. Potrivit ONG-ului Gun Violence Archive, 11. 650 de persoane au murit ucise de gloante in SUA de la inceputul anului pe pamant american fara a numara sinuciderile), unde s-au produs 273 de masacre in masa.

Meciul Simonei Halep din turul doi la Beijing, amanat din cauza ploii. Cand se va disputa

Partidele de azi, din turneul de la Beijing, au fost decalate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. in capitala Chinei a plouat in aceasta dimineata, astfel ca s-a putut juca doar pe terenul.

Dacia Duster, rechemat in service din cauza actionarii claxonului de pe volan

Mutarea claxonului pe volan pentru Dacia Duster a venit si cu o problema de dimensionare a instalatiei electrice, fapt care poate genera fum si/sau functionarea necorespunzatoare a airbag-ului frontal pentru sofer. Din acest motiv sunt rechemate in service 2. 473 masini din Romania.

Incediu intr-un bloc din Medias, 16 persoane fiind evacuate din cauza fumului

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la parterul unui bloc din municipiul Medias, judetul Sibiu, 16 persoane fiind evacuate din cauza fumului, transmite News. ro. Pompierii intervin cu doua autospeciale pentru stingerea focului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )