Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalina Ponor, scrisoare deschisa dupa finala Olimpica la barna!

ADPM ADPM,
Catalina Ponor, scrisoare deschisa dupa finala Olimpica la barna!

Tripla Campioana Olimpica a Romaniei, Catalina Ponor, raspunde printr-o scrisoare deschisa postata pe pagina ei de Facebook tuturor celor care au criticat-o pentru faptul ca a terminat finala la barna doar pe locul 7. Catalina Ponor tine sa puncteze cateva lucruri clare, tragice si ingrijoratoare despre ceea ce se intampla acum in gimnastica romaneasca, explicand astfel cum s-a pierdut spiritul de echipa intr-o disciplina la care Romania a excelat dintotdeauna. continuă pe ADPM

Catalina Ponor, in lacrimi dupa finala la barna de la Rio. Sunt campioana olimpica!

Catalina Ponor a terminat in lacrimi finala la barna. Tripla campioana olimpica in 2004, la Atena, a terminat pe locul 7 si a ratat o medalie olimpica, scrie sport. ro. Din pacate am.

Credeti ca mie imi este usor? Sunt ani de munca in spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era inainte. Catalina Ponor, primele declaratii dupa ratarea unei medalii olimpice la Rio (FOTO)

Romania pleaca fara nicio medalie olimpica la gimnastica dupa 44 de ani, dupa ce Marian Dragulescu si Catalina Ponor nu au reusit sa se situeze pe podium. Cu nota 14. 000 si clasata pe locul 7 din.

JO 2016: Catalina Ponor, penultimul loc in finala de la barna

Gimnasta Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la Atena si dubla medaliata la JO 2012, nu a reusit sa obtina nicio medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce s-a clasat pe locul 7, penultimul, in finala de la barna. Ponor a comis mai multe greseli, iar arbitrii i-au acordat doar nota 14.

LIVETEXT JO 2016: Catalina Ponor, in lupta pentru medalie, in finala la barna

Gimnasta Catalina Ponor concureaza in finala de la barna din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, programata la ora 21:46. Ponor incearca sa cucereasca a sasea medalie olimpica din cariera.

Catalina Ponor, clasata pe locul 7 la barna

Gimnasta romana Catalina Ponor a ocupat locul 7 in finala de la barna, luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit unor surse din presa.

Catalina Ponor, clasata pe locul 7 la barna

Gimnasta romana Catalina Ponor a ocupat locul 7 in finala de la barna, luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit unor surse din presa.

Catalina Ponor, explicatii si acuzatii dupa finala de la barna: Nu sunt robot. Jumatate dintre antrenori au fost cu mine, jumatate cu restul

Catalina Ponor a avut o noua rabufnire pe Facebook, dupa ce in finala de la barna s-a clasat abia pe locul sapte. Tripla campioana olimpica si-a explicat esecul si a acuzat atmosfera.

OLIMPIADA. Ramanem fara medalie la gimnastica. Evolutie modesta pentru Catalina Ponor

Catalina Ponor a ratat o medalie olimpica in finala de la barna, dupa ce a avut o evolutie ezitanta. Dupa primele cinci concurente, Catalina ocupa locul patru.

FOTO. JO de la Rio: Romania, fara medalii la gimnastica. Catalina Ponor s-a clasat pe jocul sapte la barna. Reactia gimnastei

Gimnasta romana Catalina Ponor s-a clasat, luni, pe locul sapte in finala de la barna, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )