Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cate doze de vaccin impotriva COVID-19 au fost irosite in Romania. Explicatiile autoritatilor

Hotnews Hotnews,
 Cate doze de vaccin impotriva COVID-19 au fost irosite in Romania. Explicatiile autoritatilor

De la debutul campaniei de vaccinare in Romania, in 27 decembrie, s-au irosit 272 de doze de vaccin, ceea ce inseamna o doza la fiecare centru de vaccinare, spune coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, care a enumerat, printre motive, spargerea flacoanelor sau situatii in care nu s-au gasit persoane pentru vaccinare. continuă pe Hotnews

Peste 270 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost irosite pana acum in Romania. Valeriu Gheorghita: S-a irosit, in medie, o doza pe centru. Ceea ce noi ne propunem, sunt pierderi de pana in 0,5%

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca 272 de doze de vaccin au fost irosite in Romania de la inceputul campaniei de imunizare, pe 27 decembrie.

Vaccinul Moderna vine in Romania. Cand primim primele 14.000 doze

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 anunta ca primele 14. 000 de doze de vaccin Moderna vor ajunge in Romania miercuri, urmand a fi depozitate la Institutul Cantacuzino.

Joe Biden, inoculat cu a doua doza de vaccin impotriva COVID-19

Joe Biden a fost inoculat astazi in direct la televiziune, cu a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, intr-un spital din Delaware, relateaza presa internationala.

Primele doze de vaccin Moderna au ajuns in Romania prin Punctul de Frontiera Nadlac 2 (VIDEO)

Primele doze din vaccinul anti-COVID, produs de compania Moderna au ajuns in Romania prin Punctul de Frontiera Nadlac 2, in cursul serii de marti, informeaza News. ro. Vaccinurile au fost aduse in Romania cu o.

Primele 14.000 de doze de vaccin Moderna ajung miercuri in Romania. Acesta are o eficacitate de 94,1% (VIDEO)

Prima transa din vaccinul Moderna, una simbolica, va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre 14. 000 de doze, ce vor fi depozitate la Institutul Cantacuzino, a anuntat Comitetul National de Coordonare a.

Romanii pot alege singuri cu ce vaccin impotriva COVID sa se vaccineze - Pfizer sau Moderna?

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri. intrebat daca o persoana va putea alege singura cu ce vaccin sa se imunizeze, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, a spus ca decizia va apartine personalului din centrele de vaccinare, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca dozele livrate de Moderna sunt intr-un numar incomparabil mai mic fata de dozele livrate prin contractul cu Pfizer .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )