Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cate kilograme a slabit . Sotia lui le-a dat peste nas carcotaselor

Playtech Playtech,
Cate kilograme a slabit . Sotia lui le-a dat peste nas carcotaselor

Le-a dat peste nas tuturor si a reusit sa ajunga la kilogramele de dinainte de sarcini. Cum arata aceasta acum si de ce inca este foarte criticata de unii urmaritori de pe retelele de socializare? a reusit sa dea jos 20 de kilograme a trecut la rochii mulate! Aceasta . continuă pe Playtech

Ati violat-o pe ? Cum a raspuns tatal vedetei TV in fata Adrianei Bahmuteanu

Si tatal ei ar fi avut parte de o impacare mult dorita de catre toata lumea. Mai ales ca situatia nu a fost una cu mult mai buna, odata cu trecerea anilor. Vedeta de televiziune a facut cateva marturisiri neasteptate, oferind detalii nestiute pana in prezent despre relatia cu familia ei. Ati violat-o .

Fotografia cu care i-a scos din minti pe fani. Babuto, ajunge!

Este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune ale momentului. Toti s-au obsinuit acum cu felul sau de a fi, dar si cu multele postari pe retelele de socializare, fie ca face reclama la un anume produs, fie ca isi etaleaza rochiile sau machiajele. Toate sunt postate fie pe facebook, fie pe .

DE NECREZUT! A CEDAT! A fost PUSA LA ZID din cauza acestei poze! (FOTO)

Si-a uimit urmaritorii de pe Instagram cu noua ei aparitie. TRAGEDIE TOTALA PENTRU CATALIN BOTEZATU! OPERATIA CUMPLITA NU A REUSIT! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Aceasta s-a lasat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )