Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fotografia cu care i-a scos din minti pe fani. Babuto, ajunge!

Playtech Playtech,
Fotografia cu care i-a scos din minti pe fani. Babuto, ajunge!

Este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune ale momentului. Toti s-au obsinuit acum cu felul sau de a fi, dar si cu multele postari pe retelele de socializare, fie ca face reclama la un anume produs, fie ca isi etaleaza rochiile sau machiajele. Toate sunt postate fie pe facebook, fie pe . continuă pe Playtech

Digisport: Singurul lucru pe care l-am vazut e ca esti cam obraznica! Atat! intrebarea care l-a scos din minti pe Gica Hagi. VIDEO

La conferinta de presa de dupa meci, Gica Hagi a fost rugat de o jurnalista sa comenteze incidentul, dupa care a urmat un dialog tensionat intre cei doi.

Orban, scos din minti de o poza cu Dragnea: Mi-ar fi fost rusine tot restul vietii sa port geaca rosie!

Ludovic Orban a povestit, la tribuna Parlamentului, intr-un drept la replica la dezbaterile pe motiunea de cenzura, episodul schimbului de geci cu Liviu Dragnea, in campania electorala din 2009.

O profesoara si-a iesit din minti, in fata elevilor, la scoala din Ceptura: Viermilor!

O profesoara care preda la o scoala din comuna Ceptura, judetul Prahova, si-a iesit din minti in timpul unei ore cu elevii de clasa a VII-a si a provocat un scandal monstru in care nu s-a ferit sa ii injure si sa ii numeasca viermi.

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )