Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cate masini Volkswagen sunt afectate in Romania de scandalul noxelor manipulate

Online Sport Online Sport,
Cate masini Volkswagen sunt afectate in Romania de scandalul noxelor manipulate

Joi, Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a indicat numarul de masini afectate de scandalul noxelor Volkswagen in Romania, dar si pasii care se astepta pentru ca VW sa remedieze problema. continuă pe Online Sport

Cate automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor poluante

Audi, divizie a Volkswagen VW), a anuntat luni ca 2,1 milioane de automobile ale marcii, din intreaga lume, sunt echipate cu softul care a permis grupului german sa triseze in timpul testelor de emisii poluante.

300 de masini Volkswagen, blocate la vanzare in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, 300 de masini Volkswagen care nu pot fi vandute pentru au probleme cu incadrarea in clasa de poluare.

Scandalul Volkswagen: 1,2 milioane de masini Skoda sunt echipate cu softul care pacaleste detectoarele de noxe/ Fostul CEO Martin Winterkorn este anchetat/Germania da un ultimatum gigantului auto

Scandalul Volkswagen a continuat in forta si luni, noi informatii aratand ca lucrurile sunt cu adevarat grave. Martin Winterkorn este anchetat pentru manipularea emisiilor, iar Volkswagen primeste un ultimatum in Germania pentru a prezenta un plan de rezolvare a situatiei. Sunt afectate 1,2 milioane de masini Skoda si 2,1 milioane Audi, mai multe date urmand sa fie prezentate in zilele urmatoare. In plus, un raport arata ca multe modele auto au de fapt consum cu 40-50% mai mare decat cifrele din materialele de marketing.

Dieselgate: 2,1 milioane de automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor

Scandalul VW profilat ca o gaura neagra incepe sa inghita si ale marci ale grupului, inclusiv Audi marca premium a grupului, scrie Mashable. com.

Scandalul Volkswagen - 105.000 de masini au fost afectate in Romania

In Romania scandalul Volkswagen afecteaza 105. 000 masini de la marcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, dintre care 56. 000 erau noi la data inmatricularii, iar 49. 000 erau vechi, a spus Iulian Matache, ministrul Transporturilor. Este vorba de masini diesel Euro 5 cu motoare de 1. 6 si 2 litri. Stocurile de masini Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, cu motoare 1. 6 TDI si 2. 0 TDI sunt oprite de la comercializare pentru ca RAR nu mai elibereaza carti de identitate CIV).

VIDEO Surse din piata auto: 130.000 de masini Volkswagen din Romania au softul-problema. Verifica daca modelul tau apare in lista

In Romania au fost inmatriculate aproximativ 130 de mii de masini Volkswagen, echipate cu softul care pacaleste testul de poluare, potrivit unor surse din piata auto.

Cate masini echipate cu softul care permite manipularea testelor de emisie se afla in Franta

Grupul Volkswagen a anuntat, miercuri, ca in Franta exista 948. 064 autovehicule cu motoare diesel echipate cu softul care permitea manipularea testelor de emisie.

Comunicat RAR. Cum sunt afectati detinatorii de masini Volkswagen si ce autovehicule nu mai pot fi comercializate

Dupa ce surse din piata auto au declarat ca RAR nu mai elibereaza carti de identitate pentru vehiculele Volkswagen, Registrul Auto Roman a venit cu o precizare importanta pentru clienti.

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului: Nu mi se pare normal ca posesorii de masini Volkswagen sa plateasca retroactiv o suma de bani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, considera drept anormal ca un cetatean posesor de autovehicule Volkswagen sa plateasca retroactiv vreo suma de bani daca se dovedeste faptul ca masina pe care o a cumparat-o era echipata cu sisteme care incalca reglementarile Uniunii Europene UE).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )