Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cate milioane de euro de la pensii private au fost bagate in Digi

Playtech Playtech,
Cate milioane de euro de la pensii private au fost bagate in Digi

Digi Communications, listata in 2017 la bursa din Bucuresti, e intr-o pozitie dificila la mijlocul acestui an. Acuzatiile lui Darius Valcov, consilier economic al premierului, sustine ca fondurile private de pensii au investit fraudulos bani in actiuni Digi. Acuzatiile lui Darius Valcov conform carora fondurile private de pensii au investit in actiuni Digi Communications, la []. continuă pe Playtech

Acuzatiile aduse de Valcov administratorilor de pensii private fac rau celor care contribuie la Pilonul II

Declaratiile lui Valcov privind investitiile facute de administratorii de pensii private in actiunile Digi pot duce la deprecierea rapida a acestora, ceea ce se va rasfrange asupra randamentului Pilonului II.

Cate milioane a castigat Simona Halep anul acesta

Simona Halep a castigat o adevarata avere anul acesta in urma competitiile castigate si a contractelor de publicitate. Iata cat a incasat pana acum.

LISTA: 101 proiecte, de 43 de milioane Euro, prin care studentii si elevii vor face practica platita la firme

Firme, univeristatii si alte organizatii au obtinut fonduri totale de peste 43 de milioane de euro, din Politica de coeziune a UE, pentru a lua elevi si studenti in stagii de ucenicie si practica platite, in domeniile de afaceri agroalimentar, industrie si servicii, a anuntat, vineri, Autoritatea de Management a Programului Operational Capital Uman.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )