Libnet.ro
UNICEF

23:15

LISTA: 101 proiecte, de 43 de milioane Euro, prin care studentii si elevii vor face practica platita la firme

Hotnews Hotnews,
 LISTA: 101 proiecte, de 43 de milioane Euro, prin care studentii si elevii vor face practica platita la firme

Firme, univeristatii si alte organizatii au obtinut fonduri totale de peste 43 de milioane de euro, din Politica de coeziune a UE, pentru a lua elevi si studenti in stagii de ucenicie si practica platite, in domeniile de afaceri agroalimentar, industrie si servicii, a anuntat, vineri, Autoritatea de Management a Programului Operational Capital Uman. continuă pe Hotnews

Un tunel secret prin care erau transportate droguri a fost descoperit ntre SUA si Mexic

Autoritatile americane au descoperit un tunel secret prin care erau transportate droguri care se intinde din subsolul unui fost restaurant din statul Arizona pana in Mexic, informeaza postul BBC, citat de Mediafax.

DOCUMENT O noua lege a cercetarii - propusa de cercetatorii din Asociatia Ad Astra, ca raspuns la ordonanta prin care guvernul vrea centralizarea politica a banilor

Finantarea in cercetare urmeaza performanta, iar pentru asta trebuie evaluate urgent, de experti internationali, toate institutele de cercetare independente, din universitati si din Academie. Apelul este lansat de catre Asociatia Ad Astra, care reuneste cercetatori romani din tara si din strainatate. Ca raspuns la proiectul de Ordonanta prin care Guvernul Dancila a incercat sa schimbe regulile din cercetare prin centralizarea politica a banilor din domeniu, Asociatia a lansat astazi in dezbatere propria varianta de lege a cercetarii. Vezi in articol legea pe care o propun cercetatorii si analiza acestora asupra ordonantei puse in dezbatere de Guvern.

Klaus Iohannis nu convoaca CSAT pe tema rectificarii bugetare prin care s-au diminuat bugetele serviciilor secrete

Klaus Iohannis nu va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentr a discuta pe marginea rectificarii bugetare facute de Guvern prin care se diminueaza bugetele SRI, STS, SPP si SIE. in schimb,.

DENT ESTET anunta o cifra de afaceri de 4,8 milioane de euro n S1 2018, cu 15% peste aceeasi perioada a anului trecut

841 de pacienti unici au vizitat clinicile DENT ESTET in S1 2018, dintre care 29% sunt pacienti noi.

Investitii de 32 milioane euro, pe Crisul Alb

Lucrarile care vizeaza bazinul hidrografic al raului Crisul Alb - de pe raza orasului Ineu, dar si in amonte si in aval de acesta - vor costa 32 de milioane de euro, a anuntat, ieri, minis-trul Apelor si Padurilor Ioan Denes.

Transgaz va investi peste 360 milioane euro in conducta Tuzla-Podisor

Conducta va avea o lungime de 308,3 km, o capacitate de transport de 8,14 milioane de metri cubi/an si va face legatura intre resursele de gaze naturale disponibile la tarmul Marii Negre si coridorul BRUA *Compania a obtinut un profit net de 279. 606 mii de lei in primul semestru din 2018, in scadere de la 400. 491 mii de lei in primele sase luni din 2017 Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA are in plan o investitie de aproximativ 360,36 milioane de euro pentru dezvoltarea pe teritoriul tarii noastre a coridorului sudic de transport pentru preluarea gazelor din Marea Neagra conducta Tuzla-Podisor), arata raportul pentru primele sase luni din 2018 al administratorilor companiei, publicat in data de 9 august. SNTGN Transgaz SA este operatorul tehnic al Sistemului National de Transport al gazelor naturale.

Miza parteneriatului dintre Roman SA si MHS Truck and Bus - contract de 750 de milioane euro pentru dotarea armatei

Roman SA a incheiat un parteneriat de tip joint-venture cu compania MHS Truck and Bus, unic importator si partener de service al vehiculelor militare si militarizate Rheinmetall MAN in Romania, in scopul producerii unor platforme de transport auto multifunc-tionale, in functie de necesitatile de echipare ale Armatei Romaniei. MHS Truck and Bus este detinuta de brasovea-nul Michael Schmidt, cel care detine si Automobile Bavaria, dealerul autorizat BMW in Romania.

Grupul Dent Estet anunta o cifra de afaceri de 4,8 milioane euro in S1 2018, cu 15% peste aceeasi perioada a anului trecut

Grupul de clinici Dent Estet raporteaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri in primul semestru al anului 2018, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si ajunge la 4,8 milioane de euro peste 22 milioane lei).

Cosmarul prin care a trecut o viitoare mireasa te va lasa cu gura cascata. Ai mare grija, ti se poate intampla si tie

In timp ce traditia nuntilor spune camiresele trebuie sapoarte ceva albastru, majoritatea aleg un accesoriu mic care sa meargacu rochia albade printesaa. Cu toate acestea, asta nu a.

FSANP anunta ca a atacat n instanta ordinul prin care a fost mputernicit a treia oara seful ANP

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) il acuza pe Tudorel Toader de o noua incercare de dezinformare si spune ca legea permite maximum doua imputerniciri pentru directorul ANP, iar ministrul a semnat ilegal inca una, pe care au atacat-o in instanta, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )