Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cate operatii estetice are Andreea Banica. Cantareata a vorbit fara ocolisuri despre corpul ei

Playtech Playtech,
Cate operatii estetice are Andreea Banica. Cantareata a vorbit fara ocolisuri despre corpul ei

Andreea Banica s-a remarcat la Festivalul Mamaia din 1998, astfel ca se afla de mult timp in lumina reflectoarelor, iar oamenii au vazut-o in mai multe ipostaze. Schimbarile sunt vizibile, intre timp a devenit si mama de doua ori, drept pentru care este intrebata adesea cate operatii estetice are. Pentru a elucida misterul, cantareata a . continuă pe Playtech

Cate operatii estetice are Cristina Siscanu. Sotia lui Madalin Ionescu a vorbit despre look-ul ei

Cristina Siscanu, sotia fostului prezentator de la Kanal D Madalin Ionescu, a oprit zvonurile privind operatiile sale estetice. Jurnalista a vorbit despre look-ul ei. Cate operatii estetice are Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu Cristina Siscanu este tot timpul intrebata de prietenii virtuali daca nu cumva in spatele imaginilor ei de pe retelele de socializare .

MI-AU SCOS BIKINII iN PHOTOSHOP! Andreea Banica a spus, in sfarsit, adevarul despre IMAGINILE SCANDALOASE din Playboy (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Andreea Banica a facut dezvaluiri inedite despre destramarea trupei Exotic. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa cantareata a povestit, intr-un interviu, ca totul a pornit de la controversatul photo-shoot pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )