Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cate persoane pot participa la petrecerile de Craciun si Revelion. Raspunsul lui Raed Arafat

Antena3 Antena3,
Cate persoane pot participa la petrecerile de Craciun si Revelion. Raspunsul lui Raed Arafat

In plina pandemie de coronavirus, Raed Arafat a facut cateva precizari despre modul in care vor petrece romanii Craciunul si Revelionul. Secretarul de stat spune ca autoritatile nu pot sa impuna un numar maxim de persoane care sa participe la aceste petreceri, insa vine cu o recomandare. continuă pe Antena3

Cate persoane ar trebui sa participe la petrecerile de Craciun si Revelion. Arafat: in casa omului nu poti pune numarul maxim. Recomandabil e sa ramana in randul familiei

Raed Arafat spune ca autoritatil nu pot impune un numar maxim de persoane care sa participe la petrecerile de Craciun si de Revelion care au loc in casele romanilor, dar recomanda ca la aceastea sa vina doar cei apropiati, din randul familiei.

Rasturnare de situatie. Cate persoane au voie sa petreaca in casa de Craciun si de Revelion

Secretarul de Stat Raed Arafat a spus ca autoritatile nu pot sa impuna un numar maxim de persoane care sa participe la petrecerile de Craciun si de Revelion care au loc in casele romanilor, insa recomanda ca la acestea sa vina doar cei apropiati, din randul familiei. Rasturnare de situatie Nu este vorba de numar .

Reguli pentru slujba de Craciun. Cum pot participa credinciosii la ea

Secretariatul de Stat pentru Culte SSC) a organizat o intalnire cu reprezentantii autoritatilor publice, dar si reprezentantii cultelor religioase, stabilindu-se conduita de Sarbatori. Reguli pentru slujba de Craciun Aceasta intalnire estse menita sa raspunda atat nevoilor de protectie a sanatatii publice, cat si a celor religioase. La aceasta intalnire au participat, printre altii,consilierul prezidential pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )