Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cate voturi a luat Kanye West la alegerile prezidentiale!

ADPM ADPM,
Cate voturi a luat Kanye West la alegerile prezidentiale!

Visul lui Kanye West de a deveni Presedintele Statelor Unite ale Americii nu se indeplineste anul acesta. Iata insa cate voturi a obtinut rapper-ul la alegerile prezidentiale. continuă pe ADPM

Cate voturi a primit Kanye West la alegerile prezidentiale din SUA

Candidatura lui Kanye West pentru alegerile prezidentiale din 2020 a creat surpriza si ii face pe oameni sa zambeasca, dar acesta insista: rapperul pare acum sa ia in considerare candidatura la re-alegere in.

Alegeri in SUA. Cate voturi a primit Kanye West. Artistul se gandeste la o noua candidatura in 2024

Candidatura lui Kanye West la alegerile prezidentiale din acest an a fost o surpriza si a starnit zambete, dar rapperul insista si se gandeste la o noua candidatura in 2024, dupa ce marti a strans aproape 60. 000 de voturi, potrivit AFP.

ALEGERI SUA: Kanye West a primit 60.000 de voturi si se gandeste la o noua candidatura in 2024

Candidatura lui Kanye West la alegerile prezidentiale din acest an a fost o surpriza si a starnit zambete, dar rapperul insista si se gandeste la o noua candidatura in 2024, dupa ce marti a strans aproape 60. 000 de voturi, potrivit AFP.

Maia Sandu si Igor Dodon se vor intalni in turul doi, pe 15 noiembrie, in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, si presedintele in exercitiu, Igor Dodon, se vor intalni in turul doi in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Asta dupa ce cei doi concurenti electorali au obtinut cele mai multe voturi in scrutinul din 1 noiembrie.

ALEGERI SUA: Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale din America, anunta echipa sa de campanie

Joe Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale in Statele Unite, a anuntat astazi directoarea sa de campanie Jennifer O and Malley Dillon.

Alegerile prezidentiale din SUA: Germania, ingrijorata de o situatie foarte exploziva

Germania este ingrijorata de o situatie foarte exploziva in Statele Unite, unde Donald Trump s-a proclamat invingator in alegerile prezidentiale, a declarat miercuri ministrul Apararii, citat de AFP.

Radu Magdin: Indiferent cine va castiga alegerile prezidentiale, va mai dura zile daca nu saptamani pana cand America, in intregimea ei, va accepta rezultatul Donald Trump e candidatul cel mai talentat politic (VIDEO)

Radu Magdin a explicat, miercuri, in direct pe B1 TV, ca daca urmatoarele ore il vor favoriza pe Joe Biden, este probabil ca Donald Trump sa potenteze mesajul potrivit caruia alegerile prezidentiale din SUA au.

Iulian Fota: Alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo Cred ca America este in cea mai polarizata stare a ei din ultimele decenii (VIDEO)

Iulian Fota, directorul general al Institului Diplomatic Roman, a explicat ca alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo, pentru ca rezultatul este foarte.

Iulian Chifu, despre alegerile prezidentiale din SUA: Va fi o mare dezbatere si batalie juridica in ceea ce priveste voturile care vin prin posta dupa ziua de astazi (VIDEO)

Analistul Iulian Chifu a explicat ca batalia electorala din Statele Unite inca nu s-a incheiat si a explicat ca e vorba de foarte multe voturi venite prin corespondenta sau anticipat, care vor mai.

Alegerile prezidentiale din SUA au fost corecte, desi Donald Trump vrea sa crezi altceva

Donald Trump a inundat retelele sociale cu postari legate de fraudarea alegerilor prezidentiale din SUA de catre democrati. Realitatea este alta. Organizatia OSCE sau Observatorii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )