Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri in SUA. Cate voturi a primit Kanye West. Artistul se gandeste la o noua candidatura in 2024

Adevărul Adevărul,
Alegeri in SUA. Cate voturi a primit Kanye West. Artistul se gandeste la o noua candidatura in 2024

Candidatura lui Kanye West la alegerile prezidentiale din acest an a fost o surpriza si a starnit zambete, dar rapperul insista si se gandeste la o noua candidatura in 2024, dupa ce marti a strans aproape 60. 000 de voturi, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Cate voturi a primit Kanye West la alegerile prezidentiale din SUA

Candidatura lui Kanye West pentru alegerile prezidentiale din 2020 a creat surpriza si ii face pe oameni sa zambeasca, dar acesta insista: rapperul pare acum sa ia in considerare candidatura la re-alegere in.

Cate voturi a luat Kanye West la alegerile prezidentiale!

Visul lui Kanye West de a deveni Presedintele Statelor Unite ale Americii nu se indeplineste anul acesta. Iata insa cate voturi a obtinut rapper-ul la alegerile prezidentiale.

ALEGERI SUA: Trump a castigat in West Virginia

Donald Trump a fost anuntat castigator in West Virginia, cu un numar de 5 voturi ale electorilor statului.

ALEGERI SUA: Kanye West a primit 60.000 de voturi si se gandeste la o noua candidatura in 2024

Candidatura lui Kanye West la alegerile prezidentiale din acest an a fost o surpriza si a starnit zambete, dar rapperul insista si se gandeste la o noua candidatura in 2024, dupa ce marti a strans aproape 60. 000 de voturi, potrivit AFP.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Alegeri SUA: Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul

Senatoarea republicana Susan Collins a fost realeasa in Maine, iar rivala sa democrata a felicitat-o miercuri pentru victoria care anuleaza practic oportunitatea democratilor de a recastiga o majoritate in camera superioara, potrivit AFP. Alegeri SUA 2020 infrangere pentru democrati in Congres: Sanse minime de a castiga majoritatea in Senat .

Alegeri SUA 2020 Joe Biden conteaza pe victorie inainte de week-end, Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta

La doua zile dupa Election Day, Statele Unite ar putea cunoaste joi numele presedintelui care va depune juramantul in 20 ianuarie, cu rezultate asteptate in state-cheie de care are nevoie democratul Joe Biden pentru a-l invinge pe Donald Trump, care contesta numaratoarea voturilor in justitie, scrie AFP. 20 Pennsylvania: Biden se apropie la doar 98. 000 de voturi de Trump, in conditiile in care mai sunt de centralizat circa 400. 000 de voturi. 20 Georgia: Biden se apropie la doar 12. 800 de voturi de Trump. Mai sunt de contabilizat circa 48. 000 de voturi. 11 Nevada: Avansul lui Biden a crescut la 11. 400 de voturi. 50 Pennsylvania: avansul lui Trump scade la circa 121. 000 de voturi. 29 Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta 18. 00 Georgia: avansul lui Trump a scazut la 18. 146 de voturi, cu circa 61. 000 de voturi ramase de centralizat. 13 Cand sunt programate urmatoarele informatii din statele in care nu s-a decis castigatorul detalii in articol)12. 58 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor de marti 12. 01 De ce unele ziare si televiziuni s-au ferit pana acum sa treaca Arizona in contul lui Biden11. 03 Casele de pariuri il coteaza pe Trump doar cu 13-14% sanse la o victorie10. 30 Cea mai mare surpriza din alegeri.

Alegeri SUA 2020 - REZULTATE Prezidentialele, decise in cateva state cheie Joe Biden castiga in Michigan si Wisconsin Biden conduce in Nevada si se apropie de Trump in Pennsylvania

Pe masura ce voturile sunt numarate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, datele venite din sectiile de votare americane sugereaza ca scorul va fi mai strans decat o aratau sondajele de opinie, atat Donald Trump cat si Joe Biden trecandu-si in cont victorii in cateva state-cheie. intr-o declaratie data dupa miezul noptii ora Washingtonului) Biden le-a spus sustinatorilor sai ca va castiga, in timp ce Trump a sustinut pe Twitter ca ei incearca sa fure alegerile. Situatia voturilor din colegiu electoral in acest moment: Biden - 264 Trump - 214------------------------23. 30 in Pennsylvania Biden e in urma cu circa 320. 000 de voturi fata de Trump, dar diferenta intre cei doi este in continua scadere. 23 Biden este declarat castigator in Michigan de CNN. Cu victoria in Michigan Biden castiga 16 voturi din colegiul electoral. 20 Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi. 23:15 Echipa lui Trump cere Curtii Supreme sa intervina in numararea voturilor din Pennsylvania 23. 00 Ultimele cifre din Michigan il pun pe Biden in fata cu peste 1,1%, circa 61. 000 de voturi in fata lui Trump. 21:35 Trump cere suspendarea numararii in Michigan 21:10 Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul 21. 00 Distanta dintre Biden si Trump in Michigan este de peste 44. 000 de voturi, la aproape 94% de voturi centralizate. 00 Trump va cere o renumarare a voturilor in statul Wisconsin, anunta managerul de campanie Bill Stepien, intr-un comunicat19. 54 Numaratoare aproape de final in Wisconsin, iar Biden e in fata cu 20. 533 de voturi. 19 Echipa lui Trump se pregateste de contestarea rezultatelor in unele state americane.

ALEGERI SUA: A inceput anuntarea numarului de voturi electorale: Trump - 214 ; Biden - 238

Autoritatile din SUA au inceput sa anunte rezultatele pe state si numarul de voturi electorale obtinute de candidati dupa ce tot mai multe urne au inceput sa se inchida.

ALEGERI SUA: A inceput anuntarea numarului de voturi electorale: Trump - 214 ; Biden - 248

Autoritatile din SUA au inceput sa anunte rezultatele pe state si numarul de voturi electorale obtinute de candidati dupa ce tot mai multe urne au inceput sa se inchida.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )