Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cateva ambiguitati pe somajul tehnic suportat de stat. Posibil ca unele firme, desi lovite rau, sa nu poata beneficia

Hotnews Hotnews,
 Cateva ambiguitati pe somajul tehnic suportat de stat. Posibil ca unele firme, desi lovite rau, sa nu poata beneficia

Masura privind somajul tehnic suportat de stat a fost asteptata de mediul de afaceri. Exista totusi cateva probleme identificate de consultantii fiscali, dupa ce au citit ordonanta publicata in Monitorul Oficial, si spera ca vor fi facute precizari in perioada urmatoare. E posibil ca unii sa nu beneficieze de somaj tehnic, dar nu par a fi solutii in acest sens, fiind o situatie complicata din punct de vedere legislativ. continuă pe Hotnews

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului

Statul va suporta somajul tehnic, avand in vedere ca multe afaceri au de suferit in urma masurilor luate ca urmare a coronavirusului. in acest sens, ordonanta adoptata de Guvern saptamana aceasta, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Somajul tehnic: Cine si cum va putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta

Somajul tehnic ar urma sa fie inregistrat luna viitoare, pentru luna curenta, pana atunci urmand sa fie eliberate certificatele pentru situatii de urgenta.

Virgil Popescu, despre somajul tehnic: Sunt doua categorii de companii care pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca sunt doua categorii de companii ai caror angajati pot beneficia de somajul tehnic.

Guvernul plateste somajul tehnic: cine-s angajatii care beneficiaza, de fapt, de aceasta masura

Guvernul a anuntat mai multe masuri pentru sprijinirea economiei in timpul pandemiei de coronavirus. Printre ele se numara si plata somajului tehnic. Numai ca nu e pentru toata.

Masurile economice aprobate de Guvern pentru a limita efectele COVID-19: Statul va plati 75% din somajul tehnic, plafonul de garantare a creditelor pentru IMM-uri creste cu 5 miliarde de lei- UPDATE

Guvernul a aprobat in ultima sedinta un set de masuri menite sa diminueze efectele negative ale epidemiei COVID-19 asupra companiilor nevoite sa-si suspende activitatea. Una dintre cele mai importante masuri este plata de la buget a somajului tehnic, in limita a 75% din salariul brut. Pentru a beneficia de aceasta plata pentru salariati, companiile afectate vor trebui sa depuna o declaratie pe proprie raspundere, o conditie fiind scaderea cifrei de afaceri cu minim 25%. UPDATE Impactul financiar estimat pentru aplicarea masurilor de urgenta stabilite de Guvern este de 2 miliarde lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )