Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului

Statul va suporta somajul tehnic, avand in vedere ca multe afaceri au de suferit in urma masurilor luate ca urmare a coronavirusului. in acest sens, ordonanta adoptata de Guvern saptamana aceasta, a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

TEXTUL Ordonantei cu masurile fiscale si economice luate de Guvernul Orban contra crizei coronavirusului. OUG 29, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta cu masurile economice si fiscale pentru sprijirea firmelor in contextul crizei provocate de coronavirus a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului.

Principalele prevederi din Ordonanta privind masurile fiscale ca raspuns la criza coronavirusului

In Monitorul Oficial de sambata dimineata au fost publicate cateva ordonante adoptate miercuri de Guvern. Doua dintre ele au fost asteptate de multa lume, respectiv cea privind modificarile fiscale si cealalta cu somajul tehnic suportat de stat, ca raspuns la criza coronavirusului.

Guvernul pregateste o ordonanta pentru somajul tehnic: 300 milioane euro pentru companiile afectate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru angajatorii care trimit salariatii in somaj tehnic. Circa 300 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile vor fi alocate firmelor afectate de epidemia de coronavirus.

Ordonanta militara a fost publicata in Monitorul Oficial: Se inchid restaurantele, barurile, iar activitatile culturale, religioase si sportive se suspenda, daca sunt in spatii inchise

Ordonanta militara prin care sunt suspendate o serie de activitati a fost publicata miercuri, la pranz, in Monitorul Oficial. Potrivit Ordonantei, se suspenda activitatea de servire si consum a produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, organizata de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, in spatiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locatiei.

Ordonanta cu masurile pentru sustinerea companiilor, publicata in Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice anunta ca Ordonanta 29, prin care Guvernul a adoptat mai multe masuri care vizeaza sustinerea mediului de afaceri in contextul crizei provocate de coronavirus, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

Florin Roman (PNL), amendament la OUG privind somajul tehnic: Beneficiarii pierd ajutorul daca incalca dispozitiile privind carantina sau izolarea la domiciliu

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a depus un amendament la Ordonanta de Urgenta ce prevede sprijinul de la stat pentru somajul tehnic, in sensul in care beneficiarii sa piarda indemnizatia daca nu.

Modificarile aduse Codului penal, in contextul epidemiei de coronavirus, publicate in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea Legii 2862009 privind Codul penal, adoptata de Guvern in sedinta din aceasta saptamana, avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice la nivel national si international determinata de raspandirea noului coronavirus, a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Somajul tehnic: Cine si cum va putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta

Somajul tehnic ar urma sa fie inregistrat luna viitoare, pentru luna curenta, pana atunci urmand sa fie eliberate certificatele pentru situatii de urgenta.

Virgil Popescu, despre somajul tehnic: Sunt doua categorii de companii care pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca sunt doua categorii de companii ai caror angajati pot beneficia de somajul tehnic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )