Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cateva dintre cele mai mari reduceri pe care le are eMAG de Black Friday 2015

Adevărul Adevărul,
Cateva dintre cele mai mari reduceri pe care le are eMAG de Black Friday 2015

Black Friday 2015 debuteaza la eMAG in dimineata zilei de 20 noiembrie. Pana atunci, trebuie sa stii aceste produse, sunt la un pret foarte bun, mai ales iPhone 6. continuă pe Adevărul

Cele mai mari magazine care organizeaza Black Friday. Vezi lista pe categorii

Wall-Street. ro iti prezinta lista pe categorii a celor mai mari magazine care au oferte de Black Friday, evenimentul de shopping al anului in Romania.

Compania Ivar Spa Italia a deschis in Romania una dintre cele mai mari subsidiare din Europa de Sud-Est

Compania Ivar Spa Italia anunta intrarea pe piata din Romania prin deschiderea celei mai mari subsidiare din Europa de Sud-Est. Compania, in plina dezvoltare, este deja un lider global in domeniul instalatiilor termo-sanitare.

De la Opera din Viena, la o sinagoga din provincie. Doua dintre cele mai bune voci pe care le-a dat Romania s-au intalnit la Bistrita

Anita Hartig si Stefan Pop, doua dintre cele mai bune voci pe care le-a dat Romania, s-au intalnit miercuri pe aceeasi scena. Cei doi nu s-au intalnit pe scena operelor din Milano sau Viena, unde obisnuiesc sa cante, ci pe scena unei sinagogi din Bistrita. Anita Hartig si Stefan Pop au primit titlul de cetatean de onoare al orasului Bistrita.

S-a retras din activitate unul dintre cei mai mari jucatori de rugby, daca nu cel mai mare: Emblematicul capitan al All Blaks, Richie McCaw

Este Richie McCaw cel mai mare jucator de rugby din toate timpurile? Desi jocul comparatiilor este inselator, acest jucator a marcat, prin palmaresul si influenta sa, istoria rugbyului si a All Blacks, al carui capitan a fost pana la anuntul retragerii sale, joi, scrie AFP.

Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a disparut in urma unui cutremur puternic

Insula Lefkada a ramas fara una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Fotografiile arata transformarea radicala pe care a suferit-o tarmul marii in urma cutremurului puternic care a avut loc marti.

Black Friday 2015. Cele mai cautate produse de Vinerea Neagra

Black Friday 2015. in perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday/ Vinerea Neagra, cele mai multe liste de cumparaturi ale romanilor vor contine televizoare, electrocasnice mici si telefoane mobile.

Cum se manifesta frica de separare la copii. Specialistii, despreuna dintre cele mai dificile situatii cu care se confrunta parintii

Majoritatea parintilor trebuie sa gaseasca solutii pentru a-i ajuta pe cei mici sa depaseasca anxietatea, frica de nou, sa mearga la gradinita sau sa se obisnuieasca sa accepte in jurul lor si persoane care nu fac parte din familie. Faptul ca acestia aleg sa treaca prin toate avand cu ei o jucarie este un semnal prin care cei mici le comunica celor mari cum percep ei situatia.

Ce drumuri se repara si care sunt comunele unde Consiliul Judetean Mehedinti a repartizat cele mai mari sume

Prin HG nr. 911 din 2015 privind repartizarea pe judete a sumelor necesare pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile judetene si comunale, judetului Mehedinti i-a fost alocata suma de 12. 000 lei.

Black Friday 2015 la eMAG: cate produse vor beneficia de reduceri in Vinerea Neagra

Black Friday 2015 la eMAG debuteaza pe 20 noiembrie. Este cea de a cincea editie a evenimentului cu cele mai mari reduceri. Black Friday 2015 la eMAG va aduce reduceri in valoare totala de 100 de milioane de lei, iar la oferta vor fi peste 650. 000 de produse. De Vinerea Neagra, compania estimeaza comenzi in [] Black Friday 2015 la eMAG: cate produse vor beneficia de reduceri in Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vasile Alboiu, Lowe: Am oprit campanii la cateva ore dupa incendiul din Colectiv (02:33)

Lowe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala, a oprit unele campanii de comunicare la doar cateva ore dupa incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti, a declarat Vasile Alboiu, director de creatie al grupului, in cadrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )