Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a disparut in urma unui cutremur puternic

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a disparut in urma unui cutremur puternic

Insula Lefkada a ramas fara una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Fotografiile arata transformarea radicala pe care a suferit-o tarmul marii in urma cutremurului puternic care a avut loc marti. continuă pe Adevărul

Una din cele mai frumoase plaje din lume, vizitata anual de romani, a disparut. Imagini dramatice - VIDEO

Votata drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume, de CNN sau TripAdvisor, frumoasa plaja Egremni de pe insula greceasca Lefkada a disparut, dupa cutremurul care a lovit coasta vestica a Greciei pe 17.

Compania Ivar Spa Italia a deschis in Romania una dintre cele mai mari subsidiare din Europa de Sud-Est

Compania Ivar Spa Italia anunta intrarea pe piata din Romania prin deschiderea celei mai mari subsidiare din Europa de Sud-Est. Compania, in plina dezvoltare, este deja un lider global in domeniul instalatiilor termo-sanitare.

Cei mai sexy barbati din lume, din 1985 si pana in prezent, conform People

Cei mai sexy barbati in 2015 au fost desemnati de cititorii revistei People in fiecare an, din 1985 incoace. Iata cine a ocupa primele pozitii in ultimele trei decenii.

Jeff Kinney, unul dintre cei mai bogati scriitori din lume si autor al celebrei serii Jurnalul unui pusti vine in Romania pe 6 decembrie

Scriitorul american Jeff Kinney, considerat drept unul dintre cei mai bogati autori din lume si cunoscut pentru celebra serie de volume Jurnalul unui pusti, va fi prezent in Romania, pe 6 decembrie, intr-o intalnire cu cititorii fideli, in cadrul unui eveniment organizat de Asociatia Culturala Flower Power si editura Arthur.

De la Opera din Viena, la o sinagoga din provincie. Doua dintre cele mai bune voci pe care le-a dat Romania s-au intalnit la Bistrita

Anita Hartig si Stefan Pop, doua dintre cele mai bune voci pe care le-a dat Romania, s-au intalnit miercuri pe aceeasi scena. Cei doi nu s-au intalnit pe scena operelor din Milano sau Viena, unde obisnuiesc sa cante, ci pe scena unei sinagogi din Bistrita. Anita Hartig si Stefan Pop au primit titlul de cetatean de onoare al orasului Bistrita.

Angelina Jolie are o sosie in Moldova. Cristina Micu, frumoasa care incinge internetul

Daca Angelina Jolie este considerata una dintre cele mai sexy vedete din lume, nu e de mirare ca tot mai multe tinere aspira sa semene cu ea.

VIDEO Care sunt cele mai neobisnuite masini construite vreodata

Materialul video de mai jos, publicat pe canalul de youtube Top Media, prezinta 10 dintre cele mai neobisnuite automobile construite vreodata.

Cateva dintre cele mai mari reduceri pe care le are eMAG de Black Friday 2015

Black Friday 2015 debuteaza la eMAG in dimineata zilei de 20 noiembrie. Pana atunci, trebuie sa stii aceste produse, sunt la un pret foarte bun, mai ales iPhone 6.

Cum se manifesta frica de separare la copii. Specialistii, despreuna dintre cele mai dificile situatii cu care se confrunta parintii

Majoritatea parintilor trebuie sa gaseasca solutii pentru a-i ajuta pe cei mici sa depaseasca anxietatea, frica de nou, sa mearga la gradinita sau sa se obisnuieasca sa accepte in jurul lor si persoane care nu fac parte din familie. Faptul ca acestia aleg sa treaca prin toate avand cu ei o jucarie este un semnal prin care cei mici le comunica celor mari cum percep ei situatia.

La How to Web 2015 poti vedea unele dintre cele mai interesante gadgeturi

How to Web este o conferinta importanta in industria tech din Romania, iar anul acesta poti vedea gadgeturi si proiecte foarte interesante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )