Libnet.ro
UNICEF

11:45

in cateva luni ar putea fi luate masuri drastice pentru milioane de romani

Antena3 Antena3,
in cateva luni ar putea fi luate masuri drastice pentru milioane de romani

In cateva luni ar putea fi luate masuri drastice pentru milioane de romani! Guvernul Orban ar putea fi nevoit sa stranga cureaua, a dat de inteles guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu. Cu alte. continuă pe Antena3

Orban a luat masuri drastice in cazul intarzierii recalcularii pensiilor

Intarzierea recalcularii a peste 45. 000 de pensii, cu perioade de pana la sase luni, l-a determinat luni pe premierul Ludovic Orban sa ia masuri drastice pentru remedierea situatiei.

Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Ludovic Orban a anuntat cum se prezinta situatia salariilor din Romania. Salariul minim brut pe tara urmeaza sa se majoreze de la 1 ianuarie 2020. Decizia in acest sens urmand sa fie luata pana la finele lunii noiembrie 2019, dupa cum a de declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban. Salariul minim pe economie va creste, .

VESTI EXCELENTE! BANI in plus pentru MILIOANE DE ROMANI! MASURI de ULTIM MOMENT

Vesti excelente pentru romani. incepand cu anul viitor se majoreaza fondul de subventionare de la aproape 1 miliard la 1,5 miliarde. Numarul tot mai mare de cereri a determinat Guvernul sa faca aceasta.

Un copil de cinci ani a fost tinut luni intregi intr-o cusca pentru pisici. Baietelul a avut parte de un sfarsit cumplit dupa ce a fost torturat si ucis chiar de parintii lui

O instanta din Singapore a prezentat fotografii cu o cusca pentru pisici in care a fost tinut un baietel de cinci ani de catre parinti, inainte de a-l ucide cu apa clocotita. Azlin Arujunah si Ridzuan M.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )