Libnet.ro
UNICEF

01:05

VESTI EXCELENTE! BANI in plus pentru MILIOANE DE ROMANI! MASURI de ULTIM MOMENT

B1 B1,
VESTI EXCELENTE! BANI in plus pentru MILIOANE DE ROMANI! MASURI de ULTIM MOMENT

Vesti excelente pentru romani. incepand cu anul viitor se majoreaza fondul de subventionare de la aproape 1 miliard la 1,5 miliarde. Numarul tot mai mare de cereri a determinat Guvernul sa faca aceasta. continuă pe B1

in cateva luni ar putea fi luate masuri drastice pentru milioane de romani

In cateva luni ar putea fi luate masuri drastice pentru milioane de romani! Guvernul Orban ar putea fi nevoit sa stranga cureaua, a dat de inteles guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu. Cu alte.

Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Ludovic Orban a anuntat cum se prezinta situatia salariilor din Romania. Salariul minim brut pe tara urmeaza sa se majoreze de la 1 ianuarie 2020. Decizia in acest sens urmand sa fie luata pana la finele lunii noiembrie 2019, dupa cum a de declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban. Salariul minim pe economie va creste, .

Veste buna pentru milioane de romani! Anuntul facut de Ludovic Orban

Guvernul Ludovic Orban va lua o decizie privind salariul minim pana la sfarsitul acestei saptamani, conform unui anunt facut chiar de premierul Romaniei. Premierul a precizat ca salariul minim pe economie.

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din Cernauti

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din orasul ucrainean Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al.

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din regiunea Cernauti (VIDEO)

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din regiunea Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al Municipiului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )