Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cateva ore ne mai despart de Halloween. Cum a marcat Google momentul

Antena3 Antena3,
Cateva ore ne mai despart de Halloween. Cum a marcat Google momentul

Motorul de cautare online Google si-a schimbat, vineri, logoul, afisand sase doodle-uri animate, pentru a marca sarbatoarea de Halloween. Potrivit publicatiei The Independent, Google sarbatoreste anul acesta. continuă pe Antena3

Un bebelus din Galati A MURIT la cateva ore dupa ce a fost externat din spital

Un nou-nascut a murit la cateva ore dupa ce a fost externat din materinitatea spitalului de Urgenta din Galati iar parintii ii acuza pe doctori malpraxis. Bebelusul se nascuse cu fractura de clavicula ,.

Cancan face publice fotografii de la o intalnire intre Dinu Pescariu si Eugen Bejinariu, personaje cheie din dosarul Microsoft, petrecuta in biroul lui Remus Truica la cateva ore dupa de la restarea preventiva a lui Dorin Cocos si Gheorghe Stefan

Tabloidul CanCan a publicat miercuri seara cateva fotografii de la, sustine publicatia, o intalnire de criza intre Dinu Pescariu si Eugen Bejinariu, personage cheie din dosarul Microsoft, petrecuta in biroul lui Remus Truica la cateva ore dupa de la restarea preventiva a lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru.

Galati: Un nou- nascut a murit la cateva ore dupa ce a fost externat din spital, desi avea clavicula rupta

Un sugar de numai cateva zile a murit joi seara, dupa ce a fost externat din maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Galati impreuna cu mama lui, desi avea clavicula rupta. Parintii si rudele bebelusulu.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )