Libnet.ro
UNICEF

01:05

De cati ani il fila Politia Romana pe Alex Bodi, de fapt. Adevarul s-a aflat abia azi

Playtech Playtech,
De cati ani il fila Politia Romana pe Alex Bodi, de fapt. Adevarul s-a aflat abia azi

Dosarul lui Alex Bodi se complica pe zi ce trece, iar noi informatii ies la iveala. Pana acum implicarea lui Alex Bodi in acest dosar nu era una certa. De data asta, se pare ca se schimba ecuatia, iar avocatii acestuia fac declaratii. La dosar nu sunt declaratii care sa arate legatura lui Alex Bodi . continuă pe Playtech

Cum se asigura Bianca Dragusanu ca Alex Bodi nu o sa o mai bata niciodata

Dupa despartirea definitiva de acum mai bine de o luna, Bianca Dragusanu se asigura ca Alex Bodi nu o sa o mai bata niciodata. Barbatul este cunoscut pentru violenta incredibila cu care o trata pe vedeta. Bianca Dragusanu nu va mai permite niciodata sa fie lovita de Alex Bodi Imaginile cu vedeta plina de vanatai .

Bianca Dragusanu si Iulia l-au tradat pe Alex Bodi? Imaginile astea sunt dovada clara

Trei fotografii aparute pe retelele de socializare arunca in aer lumea mondena din Romania. Bianca Dragusanu si Iulia l-au tradat pe Alex Bodi? O intrebare pe care si-o pun tot mai multi amatori ai showbizului autohton. Dupa ce au aparut imaginile cu cele doua blonde din viata omului de afaceri, opinia publica nu stie ce .

Alex Bodi, reactie incredibila din arest. A spus totul: nimeni nu se astepta la asta

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat pentru 30 de zile, in noaptea de 12 noiembrie, intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism. Decizia vizeaza si alte sapte persoane, totul dupa uriasa operatiune DIICOT impotriva retelelor de crima organizata desfasurata recent in tara. Desi pana acum a recurs la tacere in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )