Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum se asigura Bianca Dragusanu ca Alex Bodi nu o sa o mai bata niciodata

Playtech Playtech,
Cum se asigura Bianca Dragusanu ca Alex Bodi nu o sa o mai bata niciodata

Dupa despartirea definitiva de acum mai bine de o luna, Bianca Dragusanu se asigura ca Alex Bodi nu o sa o mai bata niciodata. Barbatul este cunoscut pentru violenta incredibila cu care o trata pe vedeta. Bianca Dragusanu nu va mai permite niciodata sa fie lovita de Alex Bodi Imaginile cu vedeta plina de vanatai . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Alex Bodi voia sa o oblige pe Bianca Dragusanu sa se prostitueze? Declaratiile alarmante ale fostei sotii, cea care l-a denuntat pe interlop

Noi detalii socante ies la iveala in cel mai controversat dosar de prostitutie al ultimilor ani, care il are in prim plan pe fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi, seful unei retele de prostitutie si proxenetism Au trecut doua saptamani de cand procurorii DIICOT au decis arestarea lui Alex Bodi intr-un dosar de prostitutie, .

Daria, nou atac la Bianca Dragusanu. Ce mai au de impartit acum

Cu toate ca multi, pana si protagonistii povestii, asteapta ca apele sa se linisteasca, surprizaDaria revine cu replici acide. Femeia a rabufnit pe retelele de socializare. Continua sa-ti n. r Bianca Dragusanu) procuri singura buchete de flori si bucura-te de viata. Razboiul prinde contur, Daria prinde glas. Iubita lui Alex Bodi a atacat-o pe Bianca Dragusanu .

La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt. Tatal ei e dupa gratii, in continuare

In timp ce Alex Bodi se afla dupa gratii, Bianca Dragusanu joaca rolul de mama vitrega pentru fetita cea mica a fostului ei sot, avand in vedere ca el se afla dupa gratii de doua saptamani, iar mama biologica se afla in Germania. La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt Astfel ca .

Alex Bodi, reactie incredibila din arest. A spus totul: nimeni nu se astepta la asta

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat pentru 30 de zile, in noaptea de 12 noiembrie, intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism. Decizia vizeaza si alte sapte persoane, totul dupa uriasa operatiune DIICOT impotriva retelelor de crima organizata desfasurata recent in tara. Desi pana acum a recurs la tacere in .

Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce a facut rusoaica inca de marti

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si-a incheiat, pentru o vreme, socotelile cu tara noastra. Astfel ca aceasta a plecat pentru a-si vedea de propria afacere, dar acest lucru a fost tinut departe de ochii publicului. Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi Alex Bodi se afla in prezent, in arest preventiv, sub acuzatia de proxenetism .

Ce a facut noua iubita a lui Alex Bodi. Nu a interesat-o, chiar daca afaceristul este dupa gratii

Noua iubita a lui Alex Bodi, Daria Radionova, nu pare prea afectata de ceea ce i se intampla acestuia. Moldoveanca a fost surprinsa la mall in timpul unei sesiuni de cumparaturi, alaturi de un barbat. Cei doi s-au deplasat la magazin la volanul unui bolid care ii apartine lui Alex Bodi, aflat in arest, cercetat .

Adevarul despre Daria, iubita lui Alex Bodi, s-a aflat. Cine e milionarul care o intretine, de fapt

Desi pana acum se credea ca Daria este o femeie independenta, sau cel putin rasfatata de barbatul cu care isi imparte viata in prezent, Alex Bodi lucrurile stau cu totul altfel. Tanara ar fi fost finantata de un indian cu o avere impresionanta si sase copii. Adevarul despre trecutul Dariei, iubita lui Alex .

Iubita lui Alex Bodi, luata la misto pe internet. Detaliul rusinos observat la ea

Daria, iubita lui Alex Bodi, vrea sa para o femeie perfecta pe retelele de socializare. Ea se afiseaza in mediul online cu un trup de invidiat, dar, conform criticilor aduse de internauti, aceasta imagine e doar un miraj in care foarte multi se pierd, femeia aratand in realitate complet diferit. Daria, la trup mare, la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )