Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cati ani a implinit cea mai batrana femeie din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati ani a implinit cea mai batrana femeie din lume

Japoneza Misao Okawa, cea mai batrana femeie din lume, a implinit varsta de 116 ani, miercuri, si a sarbatorit evenimentul mancand sushi si dulciuri, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai batrana femeie din lume a dezvaluit secretul longevitatii

Doamna Misao Okawa, o japoneza nascuta in 1898, a dezvaluit reteta sa pentru o viata lunga si sanatoasa inainte de a implini, la 5 martie, varsta de 116 ani.

Gala premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani. Ceremonia a adunat in fata micilor ecrane peste.

Gala premiilor Oscar 2014, cea mai mare audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a.

Moneda nationala a Chinei, cea mai severa depreciere din ultimii ani

Yuan-ul, moneda nationala a Chinei a suferit cea mai severa depreciere din ultimii ani, scazand cu 1% intr-o zi si cu 1,5% in ultimele zece zile, anunta BBC. Deprecierea vine dupa ani de apreciere lenta a.

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

Daca te intrebai cum arata cea mai ravnita meserie din tara, afla de aici!

O excursie de un an de zile in destinatii exotice din intreaga lume. Hoteluri si statiuni celebre, orase incarcate de istorie si meniuri de cinci stele. De asta are parte cel mai fericit angajat din Romania. La .

Gala Premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii zece ani

Gala Premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave si Gravity: Misiune in spatiu, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a anuntat, luni, postul TV american ABC, citat de AFP.

Haosul din Ucraina aduce cea mai proasta zi din ultimul an si jumatate pe piata de capital romaneasca

Criza in Ucraina, leul se depreciaza, Rusia invadeaza, titluri infricosatoare si o bursa aflata in fata celei mai proaste sedinte din ultimul an si jumatate asa a aratat ziua de luni pentru investitori. Specialistii evita cu orice pret cuvantul.

Dupa ce Guvernul a dat pe degeaba cea mai mare parte din rezerva de pacura, tara poate ramane si fara gaze

Riscul blocarii livrarilor de gaze din Rusia in Europa prin Ucraina a crescut semnificativ si acest lucru se poate intampla in orice moment, sustine Mihail Korecmkin, presedintele East European Gas Analysis. Totodata rezervele de metan, din depozitele subterane din Ucraina sunt la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani.

Cea mai mica stripteuza din lume

Dupa ce a fost refuzata de nenumarate ori de angajatori din cauza inaltimii sale reduse, Sam Wardle 38 de ani) a devenit ceea ce americanii numesc kissogram, o persoana care merge la petreceri, se costumeaza si saruta petrecaretii.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )