Libnet.ro
UNICEF

08:46

Haosul din Ucraina aduce cea mai proasta zi din ultimul an si jumatate pe piata de capital romaneasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Haosul din Ucraina aduce cea mai proasta zi din ultimul an si jumatate pe piata de capital romaneasca

Criza in Ucraina, leul se depreciaza, Rusia invadeaza, titluri infricosatoare si o bursa aflata in fata celei mai proaste sedinte din ultimul an si jumatate asa a aratat ziua de luni pentru investitori. Specialistii evita cu orice pret cuvantul. continuă pe Wall-Street Ro

William Hague: Ucraina este cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, considera ministrul britanic de Externe, William Hague, aflat la Kiev, relateaza BBC News Online.

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

Criza din Ucraina, cea mai grava de la prabusirea Zidului Berlinului. Vezi cine spune asta

Criza din Ucraina este cea mai grava cu care se confrunta Europa de la prabusirea Zidului Berlinului in 1989, a declarat luni ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier, relateaza AFP. Criza din.

Ministrul britanic de Externe: Ucraina, cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, este de parere ministrul britanic de Externe, William Hague. Aflat la Kiev, Hague a declarat pentru BBC Radio 4 ca aceasta est.

Miscarea pe care cea mai mare companie petroliera din Rusia o va face in Ucraina

Cea mai mare companie petroliera din Rusia, Rosneft, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina. Rafinaria din Odesa a fost preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul.

Criza din Ucraina l-a propulsat pe Barack Obama intr-un rol care parea uitat, cel de lider al Vestului in fata Kremlinului. Care sunt optiunile Europei, in cea mai grava criza dupa caderea Zidului Berlinului

Criza din Ucraina l-a propulsat pe Barack Obama intr-un rol care parea uitat din perioada Razboiului Rece, cel de lider al Vestului in fata Kremlinului, scrie AFP. Demonstratia de forta a lui Vladimir Putin in Crimeea reprezinta o adevarata provocare pentru presedintele Statelor Unite, atat in plan politic cat si personal, dar si calitate de sef al celei mai puternice tari din Alianta atlantica, revenita brusc in logica de confruntare cu Moscova. UE nu isi poate permite sa piarda Georgia si Moldova - inalt responsabil european.

Dupa ce Guvernul a dat pe degeaba cea mai mare parte din rezerva de pacura, tara poate ramane si fara gaze

Riscul blocarii livrarilor de gaze din Rusia in Europa prin Ucraina a crescut semnificativ si acest lucru se poate intampla in orice moment, sustine Mihail Korecmkin, presedintele East European Gas Analysis. Totodata rezervele de metan, din depozitele subterane din Ucraina sunt la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani.

Cea mai mare companie petroliera din Rusia ar putea prelua rafinaria din Odesa

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit.

Cea mai mare companie petroliera a statului rus cumpara rafinaria din Odesa.

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit cotidianului Kommersant, citat Reuters. Rusia a declansat o criza internationala majora dupa ce a desfasurat trupe in regiunea ucraineana Crimea, determinand autoritatile de la Kiev sa declare mobilizarea generala a trupelor si rezervistilor, in .

FOTO Criza din Ucraina. Ucraina acuza existenta unui ultimatum din partea Flotei ruse din Marea Neagra, informatie negata de fortele rusesti. Polonia cere reunirea de urgenta a NATO, potrivit art 4 din Tratatul aliantei

Puterile occidentale, cu G7 in frunte, pun o presiune tot mai mare asupra Rusiei acuzata de Ucraina ca ales razboiul, pentru a incerca sa gaseasca o solutie la unul dintre cele mai grave conflicte cu Moscova de la caderea Zidului Berlinului. Ora 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza deocamdata nicio actiune militara a Rusiei. Rusii au negat in cursul serii de luni ca ar fi dat acest ultimatumOra 03:00 AFP: Statele Unite au suspendat toate legaturile militare intre Washington si Moscova dupa interventia rusa in Crimeea, a anuntat luni seara PentagonulRamaneti pe HotNews. ro pentru a vedea evolutia evenimentelor din Ucraina.

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )