Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cati bani a adus Vulpita postului Antena 1: cat sa plateasca destule amenzi maxime date de CNA

Adevărul Adevărul,
Cati bani a adus Vulpita postului Antena 1: cat sa plateasca destule amenzi maxime date de CNA

Antena 1 a facut sute de mii de euro de pe urma telenovelei Vulpita, care a avut peste 20 de episoade pana acum in cadrul emisiunii Acces Direct. continuă pe Adevărul

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

Cati bani vrea Tiriac de la Simona Halep in schimbul unei masini din colectia lui impresionanta. Raspunsul surprinzator al omului de afaceri

Ion Tiriac a surprins recent cu raspunul unei intrebari primite de catre o jurnalista. Cat i-ar cere in schimbul unei masini din colectia sa? Raspunsul omului de afaceri a fost unul neasteptat. Cat ii cere Tiriac Simonei Halep pentru o masina din colectia lui? Ion Tiriac a avut o reactie neasteptata la adresa Simonei Halep.

Cati bani incaseaza Loredana Groza pentru un sezon la Next Star. il concureaza pe Stefan Banica la comisioane

Show-ul Next Star este o emisiune destinata copiilor talentati cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Primele castinguri pentru emisiune au inceput deja luna trecuta, pe 10 si 11 ianuarie, unde copii talentati din Bucuresti si din imprejurimi s-au prezentat la auditii. Mai mult, in mai multe orase din tara au fost organizate castinguri, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )