Libnet.ro
UNICEF

10:16

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania. continuă pe Wall-Street Ro

Cum a devenit un fond american cel mai mare creditor al Ucrainei

Fondul american Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor al Ucrainei, dupa ce a acumulat titluri de stat cu o valoare nominala de 5 miliarde dolari, adoca 20% din obligatiunile guvernamentale ucrainiene aflate in circulatie pe plan extern,.

FOTO A inceput constructia celui mai mare centru de shopping si distractii din Transilvania

Reprezentantii dezvoltatorului Immochan Romania, divizia imobiliara a grupului francez Auchan au pus azi piatra de temelie a viitorului Coresi Shopping Center, pe fosta platforma industriala a uzinei Tractorul.

Noua studenti au primit cazare gratuita in cel mai mare campus privat din Bucuresti

Cel mai mare campus privat din Romania, West Gate Studios WGS), a acordat noua burse in valoare totala de aproximativ 10. 000 de euro, care constau in asigurarea de locuri de cazare gratuita in perioada octombrie 2013-octombrie 2014.

BabyBoom, cel mai mare targ dedicat prichindeilor continua si maine

Jocuri inedite, spectacole si multe premii. De asta au avut parte astazi doamnele si prichindeii lor la BabyBoom. Pe langa distractii, parintii prezenti la targ au gasit si cele mai noi accesorii pentru.

Biserica Mormona va deveni cel mai mare proprietar de terenuri din statul Florida

Biserica Mormona din Statele Unite ale Americii este pe cale de a deveni proprietarul privat cu cea mai mare intindere de teren din statul Florida. Institutia religioasa si-a asigurat semnarea unui contract de cumparare a peste 1. 500 de kilometri patrati. Acest teren se va adauga la cei 1. 174 de kilometri patrati pe care ii are in prezent Biserica.

Cel mai puternic om din industria aurului se va retrage anul viitor

Omul de afaceri Peter Munk, fondator si presedinte al Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu are de gand sa candideze anul viitor pentru un nou mandat la conducerea companiei, au declarat pentru Wall Street Journal surse.

FOTO Germania: 9 noiembrie, de la cel mai mare pogrom asupra evreilor la reunificare

Germania comemoreaza, sambata si duminica, Noaptea de Cristal, cand a avut loc pogromul evreilor organizat de regimul hitlerist, in urma cu 75 de ani, care a revelat lumii violenta antisemita a acestuia. Cu toate acestea, data are o semnificatie aparte, intrucat pe 9 noiembrie 1989, a avut loc caderea Zidului Berlinului, prilejuind reunificarea germanilor.

Cel mai VIOLENT ciclon al anului: 1.200 de persoane au murit.

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit Mediafax. Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea .

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat.

Fost cancelar german: Marea Britanie este cea mai mare problema a Uniunii Europene

Marea Britanie este cea mai mare problema care sta in calea dezvoltarii Uniunii Europene si care se opune masurilor ce pot asigura supravietuirea si consolidarea blocului european, a avertizat fostul cancelar german Gerhard Schroder.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )