Libnet.ro
UNICEF

19:30

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Antena3 Antena3,
CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat. continuă pe Antena3

VIDEO Filipine: Taifunul Haiyan, cel mai violent din lume in acest an, a lasat in urma 1.200 de morti

Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea precisa a victimelor provocate de aceasta furtuna, a declarat pentru AFP secretarul general al Crucii Rosii filipineze, Gwendolyn Pang. Supertaifunul Haiyan a provocat probabil moartea a sute de persoane intr-un oras din Filipine, cel mai afectat de furtuna, a declarat sambata si un ministru filipinez care s-a deplasat la fata locului.

Peste 100 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar.

Cel mai VIOLENT ciclon al anului: 1.200 de persoane au murit.

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit Mediafax. Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea .

Premiile PIATA: Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant din Romania

Reteaua de supermarketuri Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant, iar Coca Cola HBC a obtinut Marele Premiu pentru cel mai bun furnizor la editia a VIII-a a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, eveniment desfasurata in seara de 7 noiembrie 2013, organizat de revista Piata si sustinut mediatic de Hotnews.

Peste 125.000 de persoane, evacuate in Filipine din cauza taifunului Haiyan (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar mai.

Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Cel putin trei persoane au murit, in timp ce una a fost data disparuta, potrivit unui bilant provizoriu. Considerat cel mai violent taifun din.

Cea mai puternica furtuna din istorie a lovit Filipinele. Sute de mii de oameni sunt sinistrati

Super taifunul Hayan a lovit Filipinele, fiind nu doar cea mai puternica furtuna din acest an, ci probabil cel mai puternic ciclon tropical inregistrat vreodata. Mai multe zone ale tarii sunt afectate de ploaia tore.

Topul Forbes: Apple continua sa fie cel mai valoros brand

Desi produsele Apple nu sunt considerate cele mai performante din lume, valoarea gigantului din Cupertino se pare ca este de neegalat, fiind cel mai valoros brand din lume. in ultimii ani, un simplu observator ar putea ajunge la concluzia ca Apple se duce in jos. iOS-ul nu mai este cea mai populara platforma pentru mobile, tabletele cu Android sunt mai populare decat iPad-urile, iar sistemele Mac nu au crescut semnificativ in popularitate in ultimii ani. Cu toate acestea, compania condusa [].

InterContinental Bucuresti cel mai bun hotel de afaceri din Romania.

Hotelul InterContinental Bucuresti a cistigat premiul pentru cel mai bun hotel de business din Romania Romanias Leading Business Hotel) la editia din acest an, a premiilor World Travel Awards sectiunea Europa. Este o recompensa meritata de intreaga echipa a hotelului, pentru pasiune si profesionalism. Suntem foarte mindri ca dintre toate marcile si hotelurile de prestigiu din piata, Hotelul InterContinental a fost ales Romanias Leading Business Hotel. Sunt bucuros .

Deja Vu, cel mai recent film al lui Dan Chisu, din 15 noiembrie in cinematografele din toata tara

Deja Vu, cel mai recent film independent care poarta semnatura lui Dan Chisu in calitate de scenarist, regizor, cameraman, actor si producator va avea premiera de gala joi, 14 noiembrie, la CinemaPRO. Din 15.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2583 seconds )