Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cati bani castiga Bianca Andreescu dupa performanta de la US Open. Cariera ei s-a schimbat radical

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Bianca Andreescu dupa performanta de la US Open. Cariera ei s-a schimbat radical

Bianca Andreescu s-a calificat in premiera in finala unui turneu de Grand Slam, chiar la debutul la US Open 2019. Pentru performanta sa, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane de dolari, dar suma se va dubla in cazul in care va castiga trofeul de la New York . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Bianca Andreescu, dupa victoria cu Taylor Townsend: Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult

Bianca Andreescu 15 WTA) a reusit sa o invinga la US Open pe incomoda Taylor Townsend 116 WTA), calificandu-se in premiera in sferturile unui Grand Slam. Jucatoarea canadiana de origine romana a explicat la conferinta de presa care a fost planul de joc in meciul cu Townsend, precizand ca a incercat sa puna presiune chiar de la inceputul punctului cu serviciul sau cu returul. Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult, a spus Bianca.

Bianca Andreescu se califica in semifinale la US Open, dupa 3-6, 6-2, 6-3 cu Elise Mertens. Urmeaza un meci greu cu Belinda Bencic VIDEO

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in semifinale la US Open, dupa ce a invins-o in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat 2 ore si 3 minute. Sportiva canadiana de origine romana se afla in premiera in semifinala unui turneu de Grand .

Bianca Andreescu o poate depasi pe Simona Halep in clasamentul WTA daca va castiga US Open-ul

Bianca Andreescu 19 ani, nr. 15 WTA) a reusit o performanta extraordinara la US Open 2019. Jucatoarea din Canada de origine romana s-a calificat, marti dimineata, in sferturile de finala, dupa o victorie in fata americancei Taylor Townsend 23 ani, nr. 93 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2.

Bianca Andreescu, performanta istorica. Este in semifinalele US Open, dupa un sfert nebun cu Elise Mertens (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, a invins-o pe Elise Mertens, 3-6 6-2 6-3, si s-a calificat in semifinalele US Open 2019. La doar 19 ani, a 15-a tenismena a lumii este in fata unei.

Bianca Andreescu, despre victoria cu Bencic si calificarea in finala US Open: Am castigat pentru ca am luptat pana la capat. Nu am renuntat deloc

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a ajunge pana in marea finala. Jucatoarea canadiana de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre victoria din semifinale contra Belindei Bencic, precizand ca s-a impus in fata elvetiencei pentru ca nu a renuntat la lupta, mai ales ca in setul secund a fost condusa cu 5-2.

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open dupa ce a invins-o in penultimul act al competitiei pe Belinda Bencic locul 12 WTA) cu 7-6, 7-5. Sportiva canadiana de origine romana va juca pentru trofeu cu Serena Williams locul 8 WTA) sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Bianca Andreescu s-a calificat in finala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )