Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bianca Andreescu, performanta istorica. Este in semifinalele US Open, dupa un sfert nebun cu Elise Mertens (VIDEO)

B1 B1,
Bianca Andreescu, performanta istorica. Este in semifinalele US Open, dupa un sfert nebun cu Elise Mertens (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, a invins-o pe Elise Mertens, 3-6 6-2 6-3, si s-a calificat in semifinalele US Open 2019. La doar 19 ani, a 15-a tenismena a lumii este in fata unei. continuă pe B1

Taylor Townsend a fost rapusa. Bianca Andreescu, in sferturi la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 15 WTA, s-a calificat in premiera in .

Romania, alaturi de Bianca Andreescu: Cand se vor juca semifinalele de la US Open in aceasta noapte

Cu Simona Halep eliminata repede la Flushing Meadows, iubitorii tenisului din tara sunt acum conectati la US Open prin parcursul formidabil al Biancai Andreescu 15 WTA).

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de la US Open

Bianca Andreescu Elise Mertens este duelul din sferturile de finala US Open asteptat cu sufletul la gura de iubitorii sportului alb. Partida este programata miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Europsort. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live video si .

Cand se joaca Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de finala US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Taylor Townsend locul 116 WTA) cu 6-1, 4-6, 6-2 in optimile US Open. Bibi va juca impotriva sportivei Elise Mertens locul 26 WTA), miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00.

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open: Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a obtinut, miercuri noapte, calificarea in careul de asi la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Bianca Andreescu, reactie fabuloasa dupa calificarea istorica in semifinale la US Open: Este asta viata reala? VIDEO

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open, chiar la debutul la turneul de la New York. Sportiva canadiana de origine romana a invins-o in sferturi pe Elise Mertens cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat o ora si 2 minute. Reactia Biancai dupa meciul cu Mertens este fabuloasa. Sincer, .

VIDEO Bianca Andreescu, revenirea de la 0-1 la seturi cu Mertens si calificarea in semifinalele US Open: Cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste la US Open poate cele mai frumoase momente de pana acum ale carierei. La prima participare pe tabloul principal de la Flushing Meadows, jucatoarea canadianca de origine romana s-a calificat in premiera in semifinalele unui Grand Slam, dupa ce a revenit de la 0-1 in fata belgiencei Elise Mertens 26 WTA). Cred ca m-am luptat foarte tare pentru a ajunge in acest punct, deci cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat, a spus sportiva in varsta de 19 ani.

Bianca Andreescu o poate depasi pe Simona Halep in clasamentul WTA daca va castiga US Open-ul

Bianca Andreescu 19 ani, nr. 15 WTA) a reusit o performanta extraordinara la US Open 2019. Jucatoarea din Canada de origine romana s-a calificat, marti dimineata, in sferturile de finala, dupa o victorie in fata americancei Taylor Townsend 23 ani, nr. 93 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2.

Bianca Andreescu are Canada la picioare. Presa de peste Ocean exulta, dupa calificarea in semifinale: Seria excelenta continua

Bianca Andreescu, canadiana de origine romana proaspat calificata in semifinalele US Open, are presa din Canada la picioare, potrivit disport. ro. Bianca Andreescu a devenit prima canadianca ajunsa in.

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )