Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cati bani castiga Ianis Hagi, de fapt, la Glasgow Rangers. Scotienii au facut topul

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Ianis Hagi, de fapt, la Glasgow Rangers. Scotienii au facut topul

Ianis Hagi, vedeta celor de la Glasgow Rangers, are un statut important la echipa scotiana. inca din vara, tanarul numar 10 a fost bine primit iar fanii scotieni i-au acordat girul de incredere. inca de la debut a fost vazut ca un promitator component al echipei, numai ca ultimele prestatii au cam dezamagit. Ianis Hagi, . continuă pe Playtech

Soarta lui Ianis Hagi la echipa nationala e decisa! Mirel Radoi a facut anuntul

Ianis Hagi traverseaza o perioada grea a carierei, dupa ce a pierdut echipa la Glasgow Rangers. Romanul a fost uitat pe banca de rezerve in meciurile importante din campionat si Europa League. A primit o sansa in weekend, cand Steven Gerrard l-a titularizat in Cupa Ligii, cu Falkirk. Dar Ianis nu a impresionat in disputa .

Ianis Hagi, umilit de fani dupa revenirea pe teren. Toata Scotia a vazut asta

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Glasgow Rangers, dupa mai bine de o luna. A fost chiar integralist in victoria pe care echipa sa a reusit-o in Cupa Ligii, cu Falkirk, formatie din liga a treia. Doar ca atacantul roman nu a reusit sa profite de sansa pe care a primit-o de la Steven .

Steven Gerrard si-a adus aminte de Ianis Hagi, insa romanul a dezamagit inca o data

Dupa o singura aparitie in ultimele cinci meciuri ale lui Rangers, in care a bifat doar 38 de minute, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrrad, duminica,in optimile Cupei Ligii.

Cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top: au aparut documentele

Acuzat de procurori de proxenetism si trafic de persoane, se pare ca afaceristu din Medias era foarte darnic cu cei dragi. S-a aflat cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top, conform informatiilor facute publice de avocatul acestuia. Cati bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Dragusanu Desi violent .

EXCLUSIV Iulia Albu, decizie de ultima ora: il da in judecata pe Mihai Albu. Cati bani ii cere si care este motivul incredibil

Fostii soti Iulia si Mihai Albu au fost, si la vreme de pandemie, intr-un conflict de proportii. Dupa tirul de acuze si injurii care i-au fost aduse de catre fostul ei sot pe micile ecrane, dar si in privat, pe conturile sociale, Iulia Albu a decis sa-i dea replica direct in Tribunal, unde isi invita .

Cati bani primeste patronul barului din Las Fierbinti. Adevaratul proprietar este foarte incantat

Pentru multi romani, cand spui Las Fierbinti, recunosc imediat numele asimilat sitcomului de la PRO TV. Putini stiu ca barul nu este o inventie a producatorilor serialului, ci este un local real din satul cu pricina. Barul Las Fierbinti cu bere ieftina si mici Pana la momentul aparitiei serialului cu acelasi nume, Las Fierbinti, putini .

Romanii de acasa subestimeaza valoarea banilor trimisi de diaspora. Cati bani trimit romanii de afara in tara - studiu

46% dintre romani considera ca diaspora are o contributie la economia locala mica sau foarte mica, 30% nu stiu care este valoarea transferurilor catre Romania, iar 43% subestimeaza valoarea reala a acestora, potrivit unei cercetari comandate de aplicatia de transfer de bani TransferGo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3387 seconds )