Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cati bani primeste patronul barului din Las Fierbinti. Adevaratul proprietar este foarte incantat

Playtech Playtech,
Cati bani primeste patronul barului din Las Fierbinti. Adevaratul proprietar este foarte incantat

Pentru multi romani, cand spui Las Fierbinti, recunosc imediat numele asimilat sitcomului de la PRO TV. Putini stiu ca barul nu este o inventie a producatorilor serialului, ci este un local real din satul cu pricina. Barul Las Fierbinti cu bere ieftina si mici Pana la momentul aparitiei serialului cu acelasi nume, Las Fierbinti, putini . continuă pe Playtech

Maria Dragomiroiu a divulgat secretul episodului din Las Fierbinti in care apare si ea

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta. Maria Dragomiroiu a divulgat secretul episodului din Las Fierbinti in care apare si ea. Ce spune indragita solista de muzica populara despre sitcom-ul care face furori in Romania?! Maria Dragomiroiu, despre aparitia in Las Fierbinti Desi fanii celebrului serial de pe Pro TV nu se asteptau la o .

Barul lui Bobita din Las Fierbinti e istorie? De ce nu mai are PRO TV voie sa filmeze in el

Serialul Las Fierbinti continua sa-i tina pe romani in fata televizoarelor. Aventurile lui Bobita, Giani si compania raman in topul programelor Pro TV, insa, de curand, a aparut unele informatii neasteptate. Barul lui Bobita din Las Fierbinti e istorie. Echipele Pro Tv nu mai au voie sa filmeze in el. Stirea a fost confirmata de .

Actorii din serialul Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze in barul lui Bobita si in casa lui Celentano

Se pare ca viata chiar bate filmul chiar si in cazul actorilor din Las Fierbinti. Personaje precum Bobita sau Celentano, trebuie sa isi continue povestea departe de locurile care i-au consacrat.

PRO TV va difuza un episod special Las Fierbinti. Cum vor petrece primarul Vasile, Bobita, Celentano si Aspirina Ziua Nationala FOTO

Ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei este un moment special in Fierbinti. Traditia locului spune ca e ziua in care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasa de a mai fura niste bani din fondurile publice. Daca va reusi si in acest an sa-si puna in aplicare planul, vedem astazi, de la ora 20:30, intr-un episod special Las Fierbinti.

Cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top: au aparut documentele

Acuzat de procurori de proxenetism si trafic de persoane, se pare ca afaceristu din Medias era foarte darnic cu cei dragi. S-a aflat cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top, conform informatiilor facute publice de avocatul acestuia. Cati bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Dragusanu Desi violent .

EXCLUSIV Iulia Albu, decizie de ultima ora: il da in judecata pe Mihai Albu. Cati bani ii cere si care este motivul incredibil

Fostii soti Iulia si Mihai Albu au fost, si la vreme de pandemie, intr-un conflict de proportii. Dupa tirul de acuze si injurii care i-au fost aduse de catre fostul ei sot pe micile ecrane, dar si in privat, pe conturile sociale, Iulia Albu a decis sa-i dea replica direct in Tribunal, unde isi invita .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )