Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cati bani castiga Vasile Muraru, chiar daca nu mai este Nae Lazarescu. Adevarul despre comediant

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Vasile Muraru, chiar daca nu mai este Nae Lazarescu. Adevarul despre comediant

Cei mai multi dintre romani isi amintesc cu bucurie de unul din cele mai haioase cupluri de actori de la noi formate din Lazarescu si Muraru. Cum arata viata lui Vasile si cati bani castiga de cand a ramas fara regretatul sau partener? Cum arata viata lui Vasile Muraru fara Nae Lazarescu Au fost de . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum cu copilul Elodiei si al lui Cristian Cioaca. Cati bani primeste, chiar daca si-a schimbat numele

In urma cu 13 ani, cazul Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca aparea la toate posturile TV din Romania. Avocata nu era de gasit nicaieri, iar autoritatile erau neputincioase in fata acestui caz. Acum Cioaca isi ispaseste pedeapsa in inchisoare, fiind gasit vinovat de uciderea sotiei sale. Fiul celor doi are acum de suferit cel mai .

Ea e singura romanca mai tare decat Selly si Dorian Popa. Cati bani face din YouTube, de fapt

Fenomenul de YouTube a luat amploare si in Romania. Zilnic apar sute de canale, iar cei mai buni deja fac bani frumosi. Daca in urma cu cateva zile, Dorian Popa a aratat cati bani face din filmuletele publicate online, trebuie sa stiti ca exista conturi in Romania care produc mult mai mult. Ea e singura .

Cati bani costa rochiile lui Carmen Iohannis. Nimeni nu stia cat de accesibile sunt

Carmen Iohannis a fost in centrul atentiei de cand sotul ei si-a inceput mandatul de presedinte al Romaniei. Prima Doamna a fost des criticata la inceput pentru alegerile vestimentare, dar, de cativa ani incoace, pare ca a atins colaborarile potrivite, fiind mai mult laudata decat dezapreciata pentru aparitiile sale. Toatecu un pret, dar nu unul .

Cu cati bani traiesc lunar Adriana Iliescu si fata ei. Care este adevarul, de fapt, despre Eliza

Adriana Iliescu si Eliza se descurca greu cu banii, dar cu toate astea sunt fericite ca se au si traiesc fiecare minut. Cu cati bani reusesc sa-si duca viata de o zi pe alta cele doua? Desi traiesc modest, se bucura de fiecare clipa. Adriana Iliescu reuseste sa-i ofere un trai modest fiicei sale Adriana .

Optiunea de la Google care te ajuta sa gasesti melodii, chiar daca nu stii decat sa le fredonezi

Peste un miliard de oameni folosesc zilnic cautarea Google, potrivit companiei. in ciuda faptului ca a lucrat la software de mai bine de 20 de ani, in fiecare zi exista 15% din interogari pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )