Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ea e singura romanca mai tare decat Selly si Dorian Popa. Cati bani face din YouTube, de fapt

Playtech Playtech,
Ea e singura romanca mai tare decat Selly si Dorian Popa. Cati bani face din YouTube, de fapt

Fenomenul de YouTube a luat amploare si in Romania. Zilnic apar sute de canale, iar cei mai buni deja fac bani frumosi. Daca in urma cu cateva zile, Dorian Popa a aratat cati bani face din filmuletele publicate online, trebuie sa stiti ca exista conturi in Romania care produc mult mai mult. Ea e singura . continuă pe Playtech

Dorian Popa a ajuns la politie dupa ce un fan l-a reclamat. Ce s-a intamplat intre cei doi

Dorian Popa a ajuns la Politie dupa ce un fan a depus plangere impotriva lui. Mereu transparent cu publicul sau, cantaretul a povestit si de aceasta data ce s-a petrecut. Dorian Popa a dat cu subsemnatul. Cantaretul a ajuns la Politie dupa ce un fan l-a reclamat Cantaretul Dorian Popa a trecut pragul unei sectii .

Dorian Popa, la sediul politiei. De ce este acuzat si cine a depus plangere impotriva lui (VIDEO)

Dorian Popa a ajuns la sectia de Politie, la inceputul acestei saptamani, dupa ce a fost reclamatca a incalcat regulile de circulatie. Artistul a povestit in cel mai recent vlog al sau ca nici m.

Georgiana e cea mai tare mama din Romania. Nu ai degete la maini cati copii a nascut ea

Are 42 de ani si este mama cu cei mai multi copii din Romania! Familia mare cu cheltuiala se tine, iar Georgiana Vacaru stie cel mai bine. Aceasta pune pe masa 12 paini, iar cand merge la cumparaturi, are nevoie de un portbagaj urias pentru toate cele necesare. Cea mai tare mama din Romania are .

Pro Moldova propune o initiativa privind achitarea unei pensii nu mai mica decat minimul de existenta

Grupul parlamentar Pro Moldova inainteaza un proiect de modificare a Constitutiei prin introducerea prevederii care obliga statul sa achite pensionarilor o pensie minima nu mai mica decat minimul de existenta. De asemenea, deputatii din Pro Moldova anunta ca initiaza procedura de colectare a semnaturilor necesare pentru convocarea plenului Parlamentului, transmite IPN.

Dan Negru, absolut revoltat. Ce a observat la preturile de vacanta din Romania: Mai scump decat o garsoniera

Dupa ce a vazut ofertele de vacante, celebrul prezentator de la Antena 1, Dan Negru, a postat pe contul sau de Instagram o postare care i-a amuzat pe internauti. Mai precis Dan Negru s-a aratat a fi revoltat de turismul din Romania. Ce a observat Dan Negru la preturile de vacanta din Romania O postare .

Cum faci acasa cel mai delicios sos de usturoi. E mai bun decat cel de la KFC

Romanii iubesc ceapa si uturoiul, iar sosul de usturoi a devenit in cele din urma cea mai buna alegere langa un un pranz copios. Cum sa faci un sos mai bun decat cel de la KFC? N-ai nevoie de multe si nici nu e greu de facut. Care sunt pasii si de ce ingrediente ai .

Cele mai scumpe alimente si ingrediente din lume. Costa mai mult decat un apartament in Bucuresti

Intelegerea oamenilor a expresiei mancare scumpa variaza foarte mult. Pentru unii inseamna somon rosu, pentru altii trufe. Exista o gama intreaga de produse alimentare cu etichete de pret pe care nu le-ati crede ca ar fi posibile. Ceea mai scumpa mancare, alimente si ingrediente din lume Cand vine vorba de mancare, se poate simti ca .

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

Ce e universul fractal si unde se poate gasi. Importanta e mai mare decat ai crede

Gaurile negre sunt, probabil, cele mai ciudate si mai putin intelese obiecte din universul nostru. Cu atat de mult potential - fiind legate de orice, de la gauri de vierme la noi universuri -.

EXCLUSIV Pretul la produsele de panificatie ar putea creste in perioada urmatoare. Aurel Popescu (ROMPAN): Avem preturi la grau mai mari decat pe piata mondiala. Trebuie sa pui de acord preturile la produsele finite cu preturile la materia prima

EXCLUSIV Pretul la produsele de panificatie ar putea creste in perioada urmatoare, avand in vedere faptul ca anul 2020 va intra in istorie drept unul dintre cei mai dificili ani agricoli. Unul dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )