Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cati bani castiga Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Romanii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat dupa ce a aparut la PRO TV

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Romanii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat dupa ce a aparut la PRO TV

Vlad Ciobanu a surprins pe toata lumea cu talentul si interpretarea sa deosebita la doar 4 ani. Majoritatea celor care s-au uitat ieri seara la Romanii au Talent s-au intrebat din ce face bani micutul. Iata doar cat castiga din YouTube! Cati bani castiga Vlad Ciobanu din YouTube Un baietel de doar 4 ani a . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Andra doar de pe Youtube. ii face invidiosi chiar si pe artistii din SUA

Andra este una din vedetele care au inceput inca din adolescenta sa lucreze pentru visul ei. Celebra cantareata reuseste deja de ani buni sa urce aproape fiecare piesa in top si sa fie in continuare pe placul fanilor sai. Cum reuseste artista sa-i faca invidiosi pe solistii din SUA? Cati bani castiga Andra din YouTube? .

ASTA E PREA DE TOT! CATI BANI castiga Delia PE SAPTAMANA? iI CHELTUIE intr-o clipa!

Cantareata Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din tara, piesele ei avand milioane de vizualizari pe Youtube.

Guvernul Ungariei, dator vandut la Ion Tiriac. Cati bani trebuie sa ii plateasca fostului tenismen

Dupa ce a mutat turneul de tenis masculin de la Bucuresti la Budapesta, Ion Tiriac are probleme. Se pare ca omul de afaceri nu a mai primit suma de bani pe care ungurii i-au promis-o, desi termenul de plata era luna octombrie, anul trecut. Guvernul Ungariei, dator vandut la Ion Tiriac Mai exact, Ion Tiriac .

Doua jurnaliste, jefuite chiar in sediul PSD. Cati bani le lipseau din portofele

Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD, in timp ce luau declaratii liderilor partidului. Reprezentantii formatiunii politice fac cercetari pentru a depista faptasul, promitand ca li se vor returna banii, indiferent daca hotul va fi prins ori ba. Cati bani le lipseau din portofele? Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD .

CLIPA ADEVARULUI: S-a aflat cati BANI primea Meghan Markle de la Regina Elisabeta! A TOCAT milioane...

Inainte de a renunta la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice, ducii de Sussex primeau un salariu de la Regina Elisabeta. Presa a aflat cati bani primea de fapt Meghan.

Cati bani incasa Iulia Vantur lunar la Pro TV pentru emisiunea Dansez pentru Tine. Salariul palea in comparatie cu cel al lui Stefan Banica Jr.

Iulia Vantur s-a nascut in 1980 laIasi, intr-o familie modesta de intelectuali, orientati in sustinerea valorilor umane. incepe sa practice inca din copilarie sporturi precum volei si baschet, formandu-si bazele pentru cariera in modeling. Cat incasa Iulia Vantur in comparatie cu Stefan Banica Jr. ca prezentator al emisiunii Dansez pentru tine Iulia Vantur s-a nascut .

EXCLUSIV Cati bani cere Andreea Banica pentru a canta la o nunta. Sotul ei negociaza la sange pentru artista

Andreea Banica este deja de ani buni pe scena. Aceasta a reusit ca de-a lungul timpului sa ramana in top si sa-si pastreze fanii. Datorita notorietatii la care a ajuns, acum este platita foarte bine. Cat cere artista pentru a canta la nunta si cum negociaza sotul ei preturile la sange? EXCLUSIV Cat cere Andreea .

VIDEO Moment emotionant la Romanii au talent. Cum a recitat o poezie patriotica un copil de 4 ani din Chisinau

Vlad Ciobanu, un baiat de doar 4 ani din Chisinau, a avut o prestatie emotionanta, vineri seara, la emisiunea Romanii au talent. Pustiul a interpretat o poezie patriotica intr-un mod care a impresionat nu doar juriul, dar si romanii de pe ambele maluri ale Prutului.

Cati bani se castiga in Europa: cat este salariul minim, comparativ cu Romania

Doar 21 din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au salarii minime stabilite pe lege. Cu aceasta ocazie, aflam cum se compara cu situatia din Romania. Un studiu recent a analizat.

Uber, gigantul din tech care continua sa mearga pe minus: cati bani a pierdut

Uber este una dintre cele mai cunoscute companii la nivel global, dar modelul sau de afaceri se pare ca nu este unul foarte profitabil. Gigantul a continuat sa piarda bani in 2019. La fel ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )