Libnet.ro
UNICEF

06:15

CLIPA ADEVARULUI: S-a aflat cati BANI primea Meghan Markle de la Regina Elisabeta! A TOCAT milioane...

B1 B1,
CLIPA ADEVARULUI: S-a aflat cati BANI primea Meghan Markle de la Regina Elisabeta! A TOCAT milioane...

Inainte de a renunta la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice, ducii de Sussex primeau un salariu de la Regina Elisabeta. Presa a aflat cati bani primea de fapt Meghan. continuă pe B1

Doua jurnaliste, jefuite chiar in sediul PSD. Cati bani le lipseau din portofele

Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD, in timp ce luau declaratii liderilor partidului. Reprezentantii formatiunii politice fac cercetari pentru a depista faptasul, promitand ca li se vor returna banii, indiferent daca hotul va fi prins ori ba. Cati bani le lipseau din portofele? Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD .

Cati bani au primit Shakira si Jennifer Lopez pentru show-ul de la Super Bowl

Super momentul artistic oferit de Shakira si Jennifer Lopez in finala Super Bowl 2020 este inca pe buzele tuturor, insa multi se intreaba. cat au castigat cele doua artiste pentru acest show? .

Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei. Cati bani ia presedintele Senatului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului, si-a anuntat luni, in plen, demisia din functie, dupa ce judecatorii CCR Curtea Constitutionala a Romaniei) au decis ca numirea sa in functie este neconstitutionala. in plus, sedinta a fost suspendata pentru ca noul Birou Permanent sa se reuneasca. Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei Teodor .

Cati bani a facut Google de pe urma ta, in ultimii 20 de ani

Desi serviciile oferite de Google sunt gratuite, compania tot face bani in fiecare zi de pe urma fiecarui utilizator pe care il are. Principala sursa de venit a companiei o reprezinta reclamele.

Cati bani face YouTube din reclame: suma a explodat in ultimii ani

In teorie, poti plati ca sa scapi de reclamele de pe YouTube. in practica insa, prea putini utilizatori fac asta, iar Google face o gramada de bani. Pentru prima data, in conferinta de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )